Basa

Kunena Forum - kridit Team

Kunena

Kunena® Forum yaiku proyek mbukak sumber sing pengabdian lan investasi wektu pribadi saka macem-macem contributors. Iki versi wis bisa digawe dening ing ngisor iki contributors :

Florian Dal Fitto
Development

Jelle Kok
Development lan Design

Richard Binder
Forum moderat lan Testing

Matias Griese
Development

Oliver Ratzesberger
Pendhiri

Nyumbang:

Tim Kunena kaya kanggo thank masyarakat kanggo bantuan lan dhukungan. Kita uga appreciate karya hard saka wong sing duwe dijarwakake Kunena ing kathah basa liyane. Wonten ing kaya kanggo thank akeh anggota www.kunena.org, Kepungkur lan saiki, sing duwe nyumbang lan mbantu nggawe iki versi liyane stabil lan bugfree.

Kanggo bali menyang forum klik kene

Copyright © 2008 - 2016 Kunena, Commons: GNU GPL

Wektu kanggo nggawe kaca: 0.156 detik
Basa