Basa

About Rikoooo (Topik 62)

Kabeh sing nyangkut Rikoooo

Penting banget:
Forum iki Inggris mung. Kanggo French Rikooo Forum, tindakake link iki: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun lan Welcome.
Kategori
Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.

Suggestion Box (Topik 38)

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.

woro-woro (Topik 3)

Woro-woro resmi saka Rikoooo lan tim sawijining

Re: Sharklets
by brikir
7 months 1 week ago

Simulator Flight Forum (Topik 275)

We pirembagan bab apa-apa watara kita simulator favorites pesawat
Kategori
kedhaftar FSX Welcome

anyar FSX 2020
by Lingwell18
jam 6 49 menit ago

FS2004 (Topik 13)

kedhaftar FS2004 Welcome

Prepar3D (Topik 88)

Welcome to kedhaftar Prepar3D

X-Plane (Topik 2)

Welcome to kedhaftar X-Plane

Savanah S?
by [email protected]
sasi 6 3 days ago

media (Topik 26)

Share gambar simulasi paling lan video ing kene.
Kategori

gambar (Topik 6)

Share gambar dijupuk ing simulasi pesawat ing kene.

FS 2004, isih dhuwur
by urankjj
1 taun 5 sasi kepungkur

Videos (Topik 20)

Iki panggonan kanggo ngirim video sing dijupuk ing pesawat simulasi, supaya kreatif. :)

FS 2004, isih dhuwur
by urankjj
1 taun 5 sasi kepungkur

Hangar Dhiskusi (Topik 27)

Dhiskusi bab (meh) apa-apa, anggere iku ora Dhiskusi serius lan ora pas ing sub-forum liyane.
Kategori

fly Kirana (No topik)

Apa ngrungokake nalika mabur?

Re: Kula Music Stream
by Dariussssss
taun 2 4 months ago
Sampeyan mabur kanggo nang endi wae menarik, utawa karo bab ingkang menarik ing simulasi pesawat? Banjur, bareng karo kita.


aviation Real (Topik 25)

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

Saratov Airlines nabrak
by Dariussssss
1 taun 4 sasi kepungkur

simulator pesawat liyane (Topik 2)

Panggonan kanggo pirembagan bab simulator pesawat liyane kasedhiya.
Kategori

Ora topik

DCS SERIES (Topik 1)

DIGITAL pertempuran simulasi WORLD

Pertempuran Digital simulator World (DCS World) punika game free-to-play perang digital, ngarahke ing simulasi pesawat militer.

pathokan SIMS (Topik 1)

Tang BMS "saiki jeneng resmi mod masyarakat kita kanggo asli Tang 4.0.

    Total pangguna online: 3 anggota lan 1130 tamu Online
    Katrangan: Administrator situs Global Moderator moderator begalan Pengguna Guest
  • Total Pesen: 1270
  • Total Bagian: 5
  • Dina Open: 0
  • Dina Total Jawaban: 0
  • Total Subjek: 392
  • Total Kategori: 16
  • Wingi Open: 2
  • Wingi Total Jawaban: 2
  • Total Pangguna: 174525
  • Anggota Latest: rc774y
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.171 detik
Basa