Basa

About Rikoooo (Topik 80)

Kabeh sing nyangkut Rikoooo

Penting banget:
Forum iki Inggris mung. Kanggo French Rikooo Forum, tindakake link iki: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun lan Welcome.
Kategori
Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.

Suggestion Box (Topik 46)

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.

Re: Plans Anyar
by rikoooo
1 sasi 1 week ago

woro-woro (Topik 5)

Woro-woro resmi saka Rikoooo lan tim sawijining

Virtual Afrika Kidul
by Lazarus_
dina 6 13 jam ago

Simulator Flight Forum (Topik 350)

We pirembagan bab apa-apa watara kita simulator favorites pesawat
Kategori
Welcome FSX kedhaftar

Funtions aktif Boeing 737MAX Anyar
by ROBPA
jam 12 44 menit ago

FS2004 (Topik 13)

kedhaftar FS2004 Welcome

Prepar3D (Topik 117)

Welcome kanggo Prepar3D kedhaftar

MV 22 OSPREY
by CathyH
menit 59 ago

X-Plane (No topik)

Welcome kanggo X-Plane kedhaftar

Re: X-Plane bantuan
by thimeu
sasi 4 3 weeks ago

media (Topik 28)

Share gambar simulasi paling lan video ing kene.
Kategori

gambar (Topik 7)

Share gambar dijupuk ing simulasi pesawat ing kene.

Videos (Topik 21)

Iki panggonan kanggo ngirim video sing dijupuk ing pesawat simulasi, supaya kreatif. :)

Hangar Dhiskusi (Topik 27)

Dhiskusi bab (meh) apa-apa, anggere iku ora Dhiskusi serius lan ora pas ing sub-forum liyane.
Kategori

fly Kirana (No topik)

Apa ngrungokake nalika mabur?

Re: Kula Music Stream
by Dariussssss
3 taun 1 minggu kepungkur
Sampeyan mabur kanggo nang endi wae menarik, utawa karo bab ingkang menarik ing simulasi pesawat? Banjur, bareng karo kita.


aviation Real (Topik 25)

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

Saratov Airlines nabrak
by Dariussssss
2 taun 1 minggu kepungkur

simulator pesawat liyane (Topik 2)

Panggonan kanggo pirembagan bab simulator pesawat liyane kasedhiya.
Kategori

Ora topik

DCS SERIES (Topik 1)

DIGITAL pertempuran simulasi WORLD

Pertempuran Digital simulator World (DCS World) punika game free-to-play perang digital, ngarahke ing simulasi pesawat militer.

pathokan SIMS (Topik 1)

Tang BMS "saiki jeneng resmi mod masyarakat kita kanggo asli Tang 4.0.

  • Total Pesen: 1507
  • Total Bagian: 5
  • Dina Open: 1
  • Dina Total Jawaban: 0
  • Total Subjek: 487
  • Total Kategori: 16
  • Wingi Open: 1
  • Wingi Total Jawaban: 5
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.149 detik
Basa