Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
×

About Rikoooo

Kabeh sing nyangkut Rikoooo

Penting banget:
Forum iki Inggris mung. Kanggo French Rikooo Forum, tindakake link iki: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun lan Welcome.
Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.

39 Topik 78 replies
Re: Concorde legacy Project
by herward1
jam 11 48 menit ago
Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.

49 Topik 174 replies
Re: Kulawarga A320
by ricardo.placido
minggu 4 1 day ago
Woro-woro resmi saka Rikoooo lan tim sawijining

6 Topik 14 replies
Bener !!!
by Payson
minggu 2 3 days ago
×

Simulator Flight Forum

We pirembagan bab apa-apa watara kita simulator favorites pesawat
Welcome FSX kedhaftar

262 Topik 597 replies
kedhaftar FS2004 Welcome

13 Topik 23 replies
Pilatus pc-12 3d vc error fs9
by dedyfuadi
1 taun 2 sasi kepungkur
Welcome kanggo Prepar3D kedhaftar

130 Topik 231 replies
Welcome kanggo X-Plane kedhaftar

0 Topik 9 replies
Re: X-Plane bantuan
by juan104
sasi 3 3 weeks ago
×

media

Share gambar simulasi paling lan video ing kene.
Share gambar dijupuk ing simulasi pesawat ing kene.

7 Topik 12 replies
Iki panggonan kanggo ngirim video sing dijupuk ing pesawat simulasi, supaya kreatif. :)

22 Topik 16 replies
×

Hangar Dhiskusi

Dhiskusi bab (meh) apa-apa, anggere iku ora Dhiskusi serius lan ora pas ing sub-forum liyane.
Apa ngrungokake nalika mabur?

0 Topik 3 replies
Re: Kula Music Stream
by Dariussssss
taun 3 5 months ago
Sampeyan mabur kanggo nang endi wae menarik, utawa karo bab ingkang menarik ing simulasi pesawat? Banjur, bareng karo kita.


2 Topik 1 replies
Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

25 Topik 51 replies
Re: SKY FIGHTERS (Film lengkap)
by Kasey00
2 months 1 week ago
×

simulator pesawat liyane

Panggonan kanggo pirembagan bab simulator pesawat liyane kasedhiya.
About FlightGear (No topik)

0 Topik 0 replies Ora topik
DIGITAL pertempuran simulasi WORLD

Pertempuran Digital simulator World (DCS World) punika game free-to-play perang digital, ngarahke ing simulasi pesawat militer.

1 Topik 0 replies
Tang BMS "saiki jeneng resmi mod masyarakat kita kanggo asli Tang 4.0.

1 Topik 1 replies
Total pangguna online: 7 anggota lan 2309 tamu Online
Katrangan: Administrator situs Global Moderator moderator begalan Pengguna Guest
  • Total Pesen: 1767 | Total Subjek: 555
  • Total Bagian: 5 | Total Kategori: 16
  • Dina Open: 0 | Wingi: 0
  • Dina Total Jawaban: 0 | Wingi Total Wangsulan: 1
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.257 detik