Basa

Topik-lambang Pitakonan Sawetara gambar saka FSX

More
taun 2 2 months ago - taun 2 2 months ago #584 by Dariussssss

Kene sawetara gambar aku digawe ing FSX. Mugi sing disenengi iku.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 2 sasi kapungkur dening Dariussssss.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, yasshe

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #585 by Gh0stRider203

Menyang sekolah lawas ing wayah wengi, lan njupuk 707-320 metu kanggo penerbangan saperangan.

Sakbenere nalika ing sikil 3 aku temen maujud, aku ora bisa ngrampungake trip iki amarga aku ora bakal cukup jam penerbangan ing pesawat udara lan kudu nglakoni perawatan ing dheweke sawise kaki 3.

Lampu kilat buntute ora tau digunakake ing 707 (mung ana ing 737, 757, lan 767), nanging aku seneng banget supaya aku nggabungake ing photoshop lan duwe sawetara repaints aku wis rampung . (Badan nyata aku ora nindakake. Nyoba, nanging wis masalah karo, supaya aku ketemu siji iki online kanggo saiki)

Leg 1: KDAL - PMDY

Werna 2: PMDY - WMKP (foto ditampa ing pendekatan kanggo WMKP)

Leg 3: WMKP - FAOR






Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur - 1 taun 8 sasi kepungkur #800 by Colonelwing

Good day Gh0st ,,, whats up buddy ,,, are you still flying your AA airliners routes?
Iki adoh kanggo musim panas bolongan ,,, nyelehake kanggo ngomong hello ...

Mugi-mugi sumur kagem panjenengan sedaya :)

Pangowahan pungkasan: 1 taun 8 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 3.284 detik
Basa