Basa

Topik-lambang Pitakonan FS 2004, isih dhuwur

More
1 taun 5 sasi kepungkur #887 by urankjj
lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.123 detik
Basa