Basa

Topik-lambang Pitakonan Various nembak saka armada American Airways VA kang.

More
taun 2 4 months ago #83 by Gh0stRider203

Wiwit Iku winates carane akeh aku bisa sijine ing post a ... Guess Aku kudu nindakake siji post per bidang lol

Kita 747-823F ing Sunset (sunrise? Ora bisa lol)



On pendekatan kanggo basa ngarep, NAS Fort Worth JRB


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #84 by Gh0stRider203

Kita 777-200LR








Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #85 by Gh0stRider203

Le Concorde



kita ERJ-145


kita 737-823 (kang BTW sampeyan bisa njaluk saka ing kene Rikoooo!)




Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #86 by Gh0stRider203

Kita Embraer Warisan 600 (kang wis repainted)



kita Boeing 747LCF (kang wis repainted) ing DFW, karo Real World Weather aku bisa nambah ... dadi ya ... ora salju kene ing Texas lol

Taken 6 Januari, 2017


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #87 by Gh0stRider203

Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.572 detik
Basa