Basa

Topik-lambang Pitakonan Eurofighter Typhoon

More
taun 2 3 months ago #388 by Colonelwing

Eurofighter Typhoon
Bangga saka aliansi NATO!

https://www.youtube.com/watch?v=pnvAzSHYhJw


Eurofighter Typhoon punika kembar-engine, canard-swiwi delta, kaping fighter [6] [7] Typhoon iki dirancang lan diprodhuksi dening konsorsium saka telung perusahaan. Eads, Alenia Aeronautica lan BAE Systems, sing tumindak mayoritas urusane dealing karo project liwat perusahaan terus peserta, Eurofighter Jagdflugzeug GmbH, kang kawangun ing 1986. Proyèk iki dikelola déning Badan Penanggulangan NATO Eurofighter lan Tornado, kang uga tumindak minangka customer Perdana. [8]





Pembangunan pesawat èfèktif wiwit ing 1983 karo program Eropah Future Fighter Aircraft, gaweyan bareng multinasional antarane Jerman, Prancis, UK, Italia lan Spanyol. Amarga dipuntèpang liwat panguwasa desain lan syarat operasional, Prancis kiwa konsorsium kanggo independen berkembang Dassault Rafale tinimbang. A demo pesawat teknologi, ing British Aerospace EAP, pertama pesawat ing 6 Agustus 1986; prototipe pisanan ing Eurofighter dirampungaké digawe pesawat pisanan ing 27 Maret 1994. Jeneng saka pesawat, Typhoon, sacara resmi diadopsi ing September 1998; kontrak produksi padha mlebu ing taun ingkang sami.

masalah politik ing bangsa partner Ngartekno protracted pembangunan Typhoon; mburi dadakan saka Perang Dingin suda dikarepake Eropah kanggo pesawat tempur, lan ana debat liwat biaya lan karya nuduhake ing Eurofighter. Typhoon iki ngenalaken menyang layanan operasional ing 2003. Saiki, jinis wis mlebu layanan karo Air Force Austria, Angkatan Udhara Italia, Angkatan Udhara Jerman, Angkatan Udhara ing Royal, Angkatan Udhara Spanyol, lan Angkatan Udhara Saudi Royal. The Air Force Royal saka Oman uga wis dikonfirmasi minangka customer kaca, nggawa total mundhut barang utowo jasa kanggo pesawat 571 ing 2013.

Eurofighter Jagdflugzeug GmbH (Inggris: Eurofighter Fighter pesawat GmbH) yaiku perusahaan multinasional sing co-ordinates desain, produksi lan upgrade saka Eurofighter Typhoon, iki kalebu gabungke mesin jet dirancang lan diprodhuksi dening EuroJet Turbo GmbH.

Founded in 1986, [sunting] wis kantor pusaté ing Hallbergmoos, Bavaria, Jerman [1] Perusahaan iki diduweni dening perusahaan penerbangan utama saka papat bangsa partner Eurofighter.:

46%: Eads
33% Eads Deutschland GmbH (Germany)
13% Eads CASA (Spanyol)
33%: BAE Systems (Inggris)
21%: Alenia Aermacchi (Italia)

Austria
Angkatan Udhara Austria - 15 dikirim [224]
Überwachungsgeschwader [225]

Jerman
Angkatan Udhara Jerman -. 143 dhawuh, kang 100 wis dikirim ing Februari 2013 [226]
Jagdgeschwader 71 Richthofen
Jagdgeschwader 73 Steinhoff [225]
Jagdgeschwader 74 [225]
Jagdbombergeschwader 31 Boelcke [225]

Italia
Angkatan Udhara Italia - 96 dhawuh, kang 62 wis dikirim Mei 2012, [227]
4º Stormo, District
9º Gruppo Caccia [225]
20º Gruppo Caccia Ocu Tactical latihan pilot lan evaluasi [225]
36º Stormo, Gioia del Colle
10º Gruppo Caccia [225]
12º Gruppo Caccia [225]
37º Stormo, Trapani
18º Gruppo Caccia [225]

Saudi Arabia
Royal Air Force Saudi -. 72 dhawuh, kang 24 wis dikirim nalika April 2013 [228]

Spanyol
Angkatan Udhara Spanyol -. 73 dhawuh, kang 45 wis dikirim [229]
Ala 11, Sevilla-moron Air Base
111 Operational Skwadron [230]
113 Skwadron, training pilot Ocu Tactical lan evaluasi [230]
Ala 14, Albacete-Los Llanos Air Base
142 Operational Skwadron [230]

Inggris
Royal Air Force - 160 dhawuh, [sunting] kang 100 wis dikirim ing Januari 2013 [231] [232]
RAF Coningsby, Lincolnshire, Inggris.
No. 3 Skwadron RAF [225]
No. 11 Skwadron RAF [225]
No. 29 Skwadron RAF Ocu Tactical latihan pilot lan evaluasi [225]
No. 41 Skwadron RAF Test & Evaluation Skwadron [233]
RAF Leuchars, Fife, Skotlandia.
No. 1 Skwadron RAF [225]
No. 6 Skwadron RAF [225]
RAF Langkawi, East Falkland, Kepulauan Falkland
No. 1435 Flight RAF (Kepulauan Falkland) [225]
Unit kepungkur.
No. 17 Skwadron RAF Ocu Tactical latihan pilot lan evaluasi [234]

Oman
Air Force Royal saka Oman -. 12 dhawuh [235]

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago #390 by JanneAir15

Sing a jet fighter apik nanging aku kaya Dassault Rafale liyane.


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago #391 by Colonelwing

Apik kanggo sampeyan Janne!
Mibur ing Dassault / FA10, FA20, produk FA50 ing karir & setuju lagi mesin gedhe.


Eurofighter Typhoon vs Dassault Rafale.
Two pesawat tempur banget bingung kanggo wong akeh. video iki bakal nuduhake prabédan antarane loro bidang.

Eurofighter digawe dening UK, Jerman, Spanyol lan Italia. Where minangka Rafale digawe ing Prancis.
video iki nuduhake kaping aspèk loro pesawat. Sing bakal njlentrehake apa kebingungan babagan bidang iki.

Kolonel
Cheers & Carry On Gentelmen!


Eurofighter Typhoon vs Dassault Rafale
https://www.youtube.com/watch?v=2wWkHKYcvos

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago #447 by pramodh

tenan pesawat kang dadi apik sing bisa dadi dienggo dening kabeh negara lan malah ing FSX / FSX se / p3d uga :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.216 detik
Basa