Basa

Topik-lambang Pitakonan U-2 Spy

More
taun 2 3 months ago #401 by Colonelwing

Gentelmen ,, Sampeyan tau wonder?
Ora luwih, punika cara kaya dadi!

Kolonel


U-2 Spy Plane Pilot Gesang On The Edge!
https://www.youtube.com/watch?v=B3ML2A1SHeo

Beale Air Force Base, dumunung ing California,

punika asal menyang U-2. pesawat iki digawé kanggo fly dhuwur-dhuwur Intelligence, ndjogo lan reconnaissance misi ing jaman Perang Dingin kanggo klumpukne Intelligence ing mungsuh. Dina iki, ing U-2S mabur ing dhukungan saka macem-macem misi saka pertempuran lemah kanggo relief bilai.

U-2S punika pesawat-jog, single-engine, dhuwur-dhuwur / near papan reconnaissance lan ndjogo nyediakake sinyal, perumpamaan, lan pangukuran elektronik lan Intelligence teken, utawa MASINT.

Ajeg mibur ing dhataran liwat 70,000 kaki, ing pilot U-2 kedhah meksa miturut lengkap padha karo sing rusak dening astronot. Karakteristik jawab ketinggian cendhèk saka pesawat lan pit-jinis landing gear sing masukan pas kontrol sak landing; visibilitas maju uga winates amarga irung pesawat lengkap lan konfigurasi "taildragger". A U-2 pilot liya biasane "chases" saben landing in mburu mobil-kinerja dhuwur, ngancani pilot kanthi nyediakake masukan radio kanggo dhuwur lan landasan pacu Alignment. Ciri iki gabungan kanggo entuk U-2 judhul wiyar minangka pesawat paling angel ing donya kanggo fly.

Nalika ing misi, U-2 pilot kerep ndeleng kedadeyan alam disebut baris Terminator. Iku baris sing misahaké rina wengi. Iku uga diarani minangka "baris abu-abu" lan "zona twilight." Iku saluran ora cetho amarga suryo srengenge mlengkung atmosfir. Iki "ah ha" wayahe iku pangeling ayu saka carane cilik kita nalika skimming pojok ruang.


U-2 Spy Plane Pilot Prep + Sawit Lan Landing
https://www.youtube.com/watch?v=dTZ8uRSuWsw

A pilot USAF kanggo mabur pesawat pengintaian U-2 Dragon Lady sak misi pengintaian ing lokasi winadi ing Asia Kidul-Wétan. Video kalebu: preparation preflight Pilot; crew lan pesawat ing landasan pacu; kokpit sak pesawat; Sawit lan landing; view from mburu mobil.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.159 detik
Basa