Basa

Topik-lambang Pitakonan test A340 RTO lan geni

More
taun 2 2 months ago - taun 2 2 months ago #567 by Dariussssss

Even though this was a lot of years a go,it's still shocking..

Airbus A340 RTO test that ended pretty bad. It's unbelievable that flight crew didn't give a damn about ,first the smoke,and then a significant fire on the entire landing gear.



Just can't believe it. : Ohmy:

Pangowahan pungkasan: 2 taun 2 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.222 detik
Basa