Basa

Topik-lambang Pitakonan Prancis A343 ing Bogota on Mar 11th 2017, lepas landas abnormal dawa roto

More
2 taun 1 sasi kepungkur #596 by Dariussssss

F-GLZU, pesawat saka AF-340 saka Bogota (Kolombia) menyang Paris Charles de Gaulle (Prancis) karo kapal 300, minggah landasan pacu 423R Bogota (dawa 275 meter / 13 kaki, elevasi 3,800 Meter / 12,470) ing 2,548: 8,360L (18: 56Z) lan terus menyang Paris kanggo pendaratan aman tanpa kedadeyan luwih lanjut.

Ing Apr 25th 2017, BEA nglaporake yen pesawat butuh wektu sing ora normal. Kejadian iki dianggep kedadeyan serius lan wis diselidiki dening BEA sing wis diwakilake penyelidikan dening GRIAA Kolombia.

Miturut informasi awal pesawat kasebut nyebrangi landasan pacu ing jarak kira-kira 5 ing ndhuwur, tinimbang 35 feet AGL.

Maskapai kasebut nglapurake kedadeyan sing padha uga ana ing April 4th 2017 ing pesawat sing padha. Minangka tindakan safety langsung, maskapai ngurangi bobot pesawat maksimum sing diidinake kanggo Bogota dening 5 menyang 8 ton, manawa kurang kargo utawa kurang bahan bakar mbutuhake mungkasi bahan bakar ing Guadeloupe minangka cocok. Bab iki dianggep nggunakake Boeing 787 ing mangsa ngarep yen kinerja sing ana gandhengane A340-300 ternyata dadi sabab.

Metars:
SKBO 120100Z 33009KT 9000 VCSH BKN015 12 / 11 A3032 RMK VCSH / NW =
SKBO 120000Z 31004KT 9000 VCSH SCT015CB SCT070 13 / 10 A3029 RMK CB / VCSH / NW =
SKBO 112300Z 35006KT 9000 VCSH SCT015CB SCT070 13 / 10 A3025 RETSRA RMK CB / VCSH / LTNG / NW / =
SKBO 112200Z 25007KT 6000 2500NW ora SCT015CB SCT070 13 / 10 A3022 ngrasakake RMK CB / NW / S =
SKBO 112126Z 06009KT 2500 + TSRA SCT017CB SCT070 15 / 12 A3022 RMK CB / N / SE =
SKBO 112100Z 29010KT 7000 ora SCT020CB SCT070 18 / 12 A3020 RMK CB / NE / SE =
SKBO 112000Z 30010KT SCT9999 SCT020 070 20 / 12 A3020 =

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.271 detik
Basa