Basa

Topik-lambang penting Saratov Airlines nabrak

More
1 taun 3 sasi kepungkur #992 by Dariussssss

Penerbangan Saratov Airlines 703, Antonov An-148, numpes sawisé nyerang medan cedhak Stepanovskoye, Rusia. Kabeh penumpang 65 lan anggota kru 6 dipateni.
Pesawat iki njupuk saka landasan pacu 14R ing Bandara Domodedovo Moscow ing 14: wektu lokal 21 (11: 21 UTC). Cuaca babagan wektu budhale ing Bandara Domodedovo klebu visibilitas winates (2100m) nalika salju murub. Suhu ana -5 ° C, deck maya sing didelik ing 2600 kaki AGL.
Komite Penerbangan Interstate nyatakake, sadurunge pamitan, pemanas saka telung pitot tabung durung diaktifake.
Sawise lepas landas, ing elevasi 130-150 m (425-490 ft) ndhuwur tingkat lemah, autopilot iki diuripake. Flaps digedhekake nalika pesawat kasebut minggat liwat ketinggian 550 m (1800 feet).
Babagan 2 menit 30 detik sawisé jlumprug, ing elevasi watara 1300 meter (4265 kaki) lan kacepetan instrumèn 465-470 km / h, ana kacepetan ing antarané kecepatan kacepetan ing sisih kapten tinimbang indikator kecepatan siaga . Airspeed ing sisih kopilot ora dingerteni amarga parameter iki ora didaftarake dening recorder data pesawat. Ora ana prabédan signifikan ing indikasi ketinggian. Sakwise detik liyane 25, kacepetan bisa nganti tekan 30 km / jam kanthi kecepatan ing sisih kapten.
Sawise kira-kira detik 50, ing elevasi watara 2000 meter (6560 ft), kecepatan udara ing indikator kecepatan udara siaga luwih dhuwur lan terus nambah nalika kecepatan udara ing kapten ASI terus ngurangi.
Kru penerbangan banjur dicopot ing autopilot. Pesawat udara ing sisih kapten terus mudhun, nalika ASI siyaga nunjukake 540-560 km / jam. Babagan 50 detik sawisé autopilot dipateni, pesawat kasebut ngliwati ketinggian 1700-1900 m (5580-6230 ft) kanthi muatan vertikal wiwit 1.5 nganti 0.5. Sawisé iku, pesawat ngetokake keturunan sing curam karo ASI ing sisi kapten sing nuduhake 0 km / jam, lan ASI siaga nuduhake 200 km / jam. Sudhut pucuk mundhut nganti -30 / -35 derajat kanthi faktor tegangan beban 0 g.
Pesawat iki nyerang lapangan salju sekitar 14: 27: 05 lan disintegrated. Sadurungé tabrakan karo lemah, ASI siyaga wis ningkat nganti 800 km / jam kanthi ASI kapten isih nampilake 0 km / h.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.175 detik
Basa