Basa

Topik-lambang Pitakonan Air Canada livery anyar

More
taun 2 4 months ago - taun 2 4 months ago #149 by Dariussssss

First I thought to stay quiet about this,but I can't. Air Canada has reviled the new livery...which is everything but new...

Here it is on the B787:

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 2 taun 4 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #150 by JULIANHB

el logo de air canada es muy innovador y muy bonito y inspira a viajar en ella

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #151 by Dariussssss

JULIANHB,

This Forum is English only. Just how many times do I have to repeat that....

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago #269 by Colonelwing

Its a great classic style livery that AC got them self this year I say ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago #284 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: JULIANHB,

This Forum is English only. Just how many times do I have to repeat that....


nganti sampeyan biru ing pasuryan, ketoke lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.320 detik
Basa