Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Air Canada Plane skids landasan pacu taun 3 5 months ago #275

Pesawat mudhun ing landasan, TSB nyinaoni kondisi cuaca

Sabtu, Februari 25, 2017, 6: 39 PM -
Papan Transportasi Safety nyusul sabab penyebab pesawat Air Canada teka ing Bandar Udara Internasional Pearson ing Toronto nyerbu ing landasan awal esuk.

https://www.theweathernetwork.com/news/articles/air-canada-plane-skids-off-runway-in-toronto/79771

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Air Canada Plane skids landasan pacu taun 3 5 months ago #276

Siji bab sing aku ora ngerti ing kene ... Ana ing lapangan ing endi-endi ing jejere rw, utawa ...?

Skid off runway ... ora kakehan ujar, iku bisa dadi siji rodha rw, utawa kabeh pesawat. Nanging, ngelingake kacilakan TAM A320 ing Sao Paolo. Yaiku sirup landasan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Air Canada Plane skids landasan pacu taun 3 5 months ago #280

Ora akeh sing wis ngandika babagan iki ,,, punika crita sisih penumpang

We hit banget, banget hard ': Air Canada pesawat slides mati landasan pacu ing Toronto


https://www.youtube.com/watch?v=VuwY1KCdOCw

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Air Canada Plane skids landasan pacu taun 3 5 months ago #289

Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.263 detik