Basa

Topik-lambang Pitakonan landings Amazing lan heroik liwat Sajarah.

More
taun 2 3 months ago - taun 2 3 months ago #307 by Dariussssss

1. Juni 12, 1972 (American Flight Airlines 96)
Kapten Bryce McCormick ndharat bidang aman sawise lawang kargo mburi dumadakan nyuwil mati. Ana ing penumpang padha tatu.

2. Juni 24, 1982 (Flight Airways Inggris)
Kapten Roger Greaves nyingkiri pesawat tresna sawise kabeh Gagal papat mesin disebabake awu vulkanik saka jeblugan Gunung Galunggung.

3. Juli 23, 1983 (Air Canada Flight 143)
Kapten Bob Pearson lan glider pilot experienced disimpen kabeh 61 penumpang dening kebangkrutan bidang sawise miscalculation refueling nyebabake mundhut kabeh daya elektronik.

4. April 28, 1988 (Aloha Airlines Flight 243)

Pilot Robert Schornstheimer ndharat bidang ing 13 menit sawise decompression mbledhos nyuwek-nyuwek mati bagean gedhe saka gendheng. Clarabelle Lansing, a pramugari mbarang saka lenggahan; penumpang liyane 90 padha ora tatu.

5. Juni 10, 1990 (British Airways Flight 5390)
Co-pilot Alastair Atchison ndharat bidang aman sawise Gagal panel Obat Herbal kanti awon-cekap. Kapten Tim Lancaster ana separo saking kokpit lan ora bisa fisik ngontrol bidang.

6. Januari 17, 2008 (BA 38 Flight)
Pilot John Coward ngatur kanggo nampa bidang sawise Gagal mesin dadakan disebabake kristal-kristal es ing garis bahan bakar kang, ing siji sawijining, nyebabake watesan ing aliran BBM.

7. Januari 15, 2009 (US Airways 1549 Flight)

Kapten Chesley Sullenberger III ndharat bidang aman ing Kali Hudson sawisé pepanthan Kanada geese dipatèni pesawat.

8. April 13, 2010 (Cathay Pacific Flight 780)
Pilots Malcom Waters lan David Hayho ndharat bidang ing meh kaping pindho luwih kacepetan dianjurake sawise kasekengan kanggo ngganti tikaman.

9. November 4, 2010 (Flight Qantas)
Kapten Richard Champion de Crespigny ndharat bidang A380 sawise sawetara engine 2 mbledhos, ngrusak swiwi lan nyebabake geni tank bahan bakar. Kabeh penumpang 469 ing Papan padha malah ora babras.

10. Kapten Flybe lengen kang ambruk mati
We rampung ing cathetan rada ndhagel. Landing in kahanan gusty punika nyaman suntingan kanggo pilot sembarang. Iku musuhan utama nalika lengen prosthetic wis mung tiba mati. Iki sabenere kalakon siji kapten Flybe ing 2014. Wosing gawe gol, "pang prosthetic kang dadi suwek saka ngawat-ngawati rakit, depriving wong saka kontrol pesawat," ngandika kacilakan Air laporan Investigation Branch.



Ora kasebut ing ndhuwur, ora ngerti apa ...

Agustus 24, 2001
Air Transat Flight 236 ana pesawat transatlantik bound kanggo Lisbon, Portugal, saka Toronto, Ontario, Kanada, sing ilang kabeh daya nalika mabur liwat Samudra Atlantik ing Agustus 24, 2001. Airbus A330 nandhang mundhut daya lengkap amarga bocor bahan bakar disebabake pangopènan samesthine. Kapten Robert piche, 48, lan glider pilot experienced, lan Officer First Dirk de Jager, 28, miber bidang kanggo kebangkrutan darurat sukses ing Azores, nyimpen kabeh wong 306 (293 penumpang lan kru 13) ing Papan. Akèh penumpang ing pesawat padha Kanada ngunjungi Eropah lan warga bangsa manca negara Portugis bali kanggo ngunjungi kulawarga ing Portugal. Ing bab 19 menit, piche lan De Jager miber bidang sing tanpa daya sawetara 120 km (75 miles), luwih saka sembarang jet penumpang ing sajarah. Rekaman sadurunge uga wis disetel dening pilot Canadian, sak kedadean 1983 Gimli glider kesuwur


Muga 24, 1988
TACA Flight 110 ana pesawat jadwale maskapai internasional sing dioperasèkaké déning TACA Airlines, lelungan saka Belize kanggo New Orleans. On May 24, 1988, Boeing 737-300 ilang daya ing loro mesin nanging pilot sawijining damel kebangkrutan deadstick sukses ing levee suket, karo siji ora dhuwur pesawat nggondheli luwih saka suntingan ciloko. Kapten pesawat, Carlos Dardano saka El Salvador, wis ilang siji mripat kanggo crossfire ing pesawat cilik kanggo El Salvador, kang nglakoni perang sipil ing wektu.

Source: The Aviators, Wikipedia

Pangowahan pungkasan: 2 taun 3 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago - taun 2 3 months ago #309 by Colonelwing

Ora kanggo nggawe crita sing gedhe metu saka iki ,, cpt Robert piche saka Ait-Transat aku ngerti wong perso.
We are saka taun sinau mabur padha. A swell wong nyata yen kudu ketemu wong ing mangsa
nalika njupuk pesawat ing Air-Transat.

Ya ,, donya cilik yen sampeyan bisa ngomong ... Aviation donya cilik!


Agustus 24, 2001
Air Transat Flight 236 ana pesawat transatlantik bound kanggo Lisbon, Portugal, saka Toronto, Ontario, Kanada, sing ilang kabeh daya nalika mabur liwat Samudra Atlantik ing Agustus 24, 2001. Airbus A330 nandhang mundhut daya lengkap amarga bocor bahan bakar disebabake pangopènan samesthine. Kapten Robert piche, 48, lan glider pilot experienced, lan Officer First Dirk de Jager, 28, miber bidang kanggo kebangkrutan darurat sukses ing Azores, nyimpen kabeh wong 306 (293 penumpang lan kru 13) ing Papan. Akèh penumpang ing pesawat padha Kanada ngunjungi Eropah lan warga bangsa manca negara Portugis bali kanggo ngunjungi kulawarga ing Portugal. Ing bab 19 menit, piche lan De Jager miber bidang sing tanpa daya sawetara 120 km (75 miles), luwih saka sembarang jet penumpang ing sajarah. Rekaman sadurunge uga wis disetel dening pilot Canadian, sak kedadean 1983 Gimli glider kesuwur

Crash Air Investigation Flying On kosong Air Transat 236
Iki saka bukti resmi lan rekaman kokpit
https://www.youtube.com/watch?v=zqXFwQ6dRh0


Padha uga diprodhuksi film kang urip & pesawat AirTransat 236.
Seneng de film ing basa crita nyata.


Piche Entre Ciel & Terre
Un film qui Illustre la vie du Commandant de bord du vol AirTransat 236, Robert piche.
https://www.youtube.com/watch?v=pPI1fJ3UunY

Pangowahan pungkasan: 2 taun 3 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago #311 by Dariussssss

Aku mbokmenawa bakal ngowahi jeneng topik iki menyang '' Amazing landings '', sabab aku duwe siji liyane kanggo nambah:

Januari 16, 2002
Garuda Indonesia Flight 421 ana pesawat domestik dijadwal dilakokno dening operator flag Indonesia Garuda Indonesia lelungan 625 km (388 mi) from Ampenan kanggo Yogyakarta bab. On Januari 16, 2002, pesawat pinanggih kegiatan thunderstorm abot sak pendekatan kanggo sawijining panggonan, nandhang flameout ing loro mesin, lan ditched ing kali cethek, asil ing salah siji peran lan saperangan ciloko. Minangka pesawat turunan liwat lapisan ngisor saka mega ing kira-kira 8,000 ft (2,400 m), ing pilot weruh Bengawan Solo lan mutusaké kanggo nyoba kanggo selokan ing kali karo flaps lan pindah retracted. Prosedur selokan sukses, nilaraken pesawat dienggoni mudhun ing padharan ing banyu cethek, karo fuselage, wings lan lumahing kontrol umumé utuh. Ora ana geni.

Colonelwing, yen sampeyan ndeleng wong maneh, marang wong kang tak penggemar kene. Apa iya, inspirasi kula lali apa tegese menehi munggah. Lan sampean, memang donya cilik.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 3 months ago - taun 2 3 months ago #313 by Colonelwing

Aku bakal David ,,,
Aja menehi munggah utawa supaya tangan mudhun ,, saben masalah utawa tugas minangka tansah solusi ,, elinga!

Panjenengan mengkono proyek apik kene @ Rikoooo ,, Elinga yen!

Pangowahan pungkasan: 2 taun 3 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.218 detik
Basa