Basa

Topik-lambang Pitakonan Sir Richard Branson disetel supaya 10 Jet supersonic

More
taun 2 3 months ago - taun 2 3 months ago #310 by Colonelwing

Sing idea apik tenan ,,, pengarepan mau kabeh apik ing!

Sir Richard Branson disetel kanggo Pelayan ing jaman anyar!
Maskapai tycoon wis dikonfirmasi sing Virgin wis opsi kanggo tuku 10 Jet Boom supersonic bubar dicethakaké

http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3507765/Sir-Richard-Branson-set-usher-new-era-affordable-supersonic-flights-mini-Concorde.html


Julukan 'Baby Boom', pesawat anyar bisa mabur antarane London lan New York ing mung liwat telung jam
Loulla-Mae Eleftheriou-Smith

http://www.independent.co.uk/news/science/boom-supersonic-passenger-jet-virgin-richard-branson-london-new-york-concorde-a7420466.html



Miturut Georgia Diebelius Kanggo Mailonline lan Mark Prigg Kanggo Dailymail.com

Pangowahan pungkasan: 2 taun 3 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.400 detik
Basa