Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX crash nalika aku klik panel DSP (777-200)

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1248 by tharat

Hello kabeh,

Aku kepingin weruh apa ana sing bisa nulungi aku, nalika mabur 777-200 saka Rikoooo sawise sawetara jam mabur nalika aku ngeklik panel DSP (Ctrl + 7) banjur klik salah siji tombol kaya GEAR, DOOR, FUEL, AIR ect ... fsx ana kesalahan fatal lan aku kudu miwiti maneh sim. Apa aku mung ngalami masalah iki utawa apa iki masalah sing wis dingerteni?

Thanks! Dhewe

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.263 detik
Basa