Basa

Topik-lambang Pitakonan Can anyone help me move a carrier to new additional locations?

More
1 taun 2 sasi kepungkur - 1 taun 2 sasi kepungkur #1046 by jinx

Can anyone help me move a carrier to new additional locations?

The file is at flightsim.com named bige_ai.zip.

I want to move the English Channel carrier to 4 locations in Greek waters and can provide the coordinates--one location will be off Cyprus, the other 3 in Greek territory waters.

Sembarang bantuan bakal dihargai.

Nick

Pangowahan pungkasan: 1 taun 2 sasi kapungkur dening jinx.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: jdm601

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.213 detik
Basa