Basa

Topik-lambang Pitakonan Pilatus pc-12 3d vc error fs9

More
sasi 8 3 weeks ago #1417 by dedyfuadi

Hi,
Ewangi aku! Saben aku duwe fly ing aplikasi fs9, utamané nalika aku nggunakake afg pilatus pc-12, aku wis macet nutup aplikasi fs9ku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.138 detik
Basa