Basa

Topik-lambang Pitakonan Radios katon minangka persegi panjang ireng ing maskapai penerbangan Rickoooo

More
taun 2 6 months ago #735 by spilok

n Pak 737 kanggo prepar3dv4, kabeh bisa mlaku kajaba yen ngeklik ikon radio. Cukup kothak persegi ireng gedhe. Cara apa wae sing bakal dituduhake radio?

Stan

PS. Iki uga kedadeyan karo pak Boeing 717, lan pak 787

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #768 by spilok

Kabeh tetep saiki. Instal maneh makarya ... ora bakal nyoba nyelehake FSX bidang menyang prepar3dv4 3 maneh.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.169 detik
Basa