Basa

Topik-lambang Pitakonan Piranti lunak pemodelan

More
2 taun 1 sasi kepungkur #918 by jbduro

Hello
Aku kepengin nggawe model kasebut nanging aku ora ngerti sapa sing bakal digunakake kanggo nempuh pesawat P3D.
Sampeyan bisa mbantu aku
Matur nuwun kanggo saran

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #942 by DRCW

Yen sampeyan ngerti kode kasebut P3D pesawat, lan pengin ngunggah kanggo saben wong, sampeyan bisa nindakake ing simivation.com. Yen sampeyan, ayo ngerti supaya aku bisa nyoba! Matur suwun, Darrin

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: jbduro

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.166 detik