Basa

Topik-lambang Pitakonan Kepulauan Canary ing P3Dv4.2

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1028 by Seat7A

Hi
Aku ora bisa nggambar foto P3Dv4.2. Aku nggawe instal otomatis. Apa ana sing ngerti yen bakal bisa digunakake ing versi 4.2. Ora ana bedane karo pemandangan yen saya ngganggu pemandangan foto lan gunakake gawan P3D sesawangan.

/ Thomas

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur #1029 by rikoooo

Hi, Thomas,

Apa sesawangan ditampilake ing perpustakaan pemandangan P3D v4? Iki sing paling penting.

Seneng landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 11 sasi kepungkur - 1 taun 11 sasi kepungkur #1032 by DRCW

Yen luwih becik nandhang sangsara. nindakake instalasi manual. Nggawe folder liwat dokumen lan jenengake " Canary Islands "Sunting folder ing desktop sampeyan pilih instalasi manual lan pilih folder sing digawe minangka lokasi undhuhan. Sawise folder dimuat, salin lan wadhah folder kasebut P3D V4 Tambahan folder sing ana ing folder dokumen sampeyan. Miwiti P3D Program V4. Pencet Alt tombol kanggo ngunggahake garis menu. Pilih World / Panjebar Semangat / Banjur Tambah Area..., saiki pilih folder sing ana ing dokumen ... Banjur aktifake. Iki kudu ngaktifake pemandangan. Wong-wong ing Lockheed nyelehake P3D V4 Tambahan folder ing folder dokumen amarga sampeyan kudu ngunggulake program ... kabeh penambahan sesawangan sampeyan isih ana. Mangkono sampeyan ora kudu ngisi maneh kabeh pemandangan saka awal. Sampeyan kabeh kudu ngaktifake maneh file.

Pangowahan pungkasan: 1 taun 11 sasi kapungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 10 sasi kepungkur #1044 by wozee

HI ana. Aku nginstal manual menyang P3dV4.2 lan lunga kanthi becik OK ... Katon banget banget

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.212 detik
Basa