Basa

Topik-lambang Pitakonan Muni ing Douglas C-47 Skytrain

More
1 taun 8 sasi kepungkur #1120 by Yohanes lawas

Aku bubar nginstal Douglas C-47 Skytrain menyang P3D Windows 4 V10. Apa sim sing apik banget, aku mesthi bakal mbayar kualitas kasebut. Nanging aku ora duwe swara switch, pompa bahan bakar utawa call out. Apa ana sing ngerti kepiye carane bisa ngrungokake swara kasebut. Coba coba pandhuan gampang kaya pos, amarga aku iki komputer bodho pengakuane.
John Caselton

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.139 detik
Basa