Basa

Topik-lambang Pitakonan tds_boeing_787_mega_pack

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1178 by bambangpriani

woy ana
Aku wis ngundhuh panel iki saka 787 lan nulisake file panel kanggo njaluk 3 crt
kanggo undock supaya aku bisa pindhah menyang layar liyane. Masalah iku layar undock
ilang saka layar. ora tansah layar sing padha. Kadhangkala uga bisa dianggo.
ana wong sing bisa mbantu aku karo iki. Aku bakal masang file panel dadi sapa bae
bisa muat ing 787 iki lan pirsani yen iya padha

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1182 by Gh0stRider203

Jujur wong, Aku wis nyawang loro pesawat iki lan Quality Wings 787 .... lan minangka akeh kaya aku ora seneng mbuwang dhuwit ing pesawat, QW787 worth iku.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1187 by ErikC

Kenya ninggalaké ???

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur - 1 taun 5 sasi kepungkur #1201 by julibib

Thank Allah! Aku ketemu situs percakapan iki ing rikoooo. Sir masalahku ana ing paket Mega 787, simulatorku P3DV4 kabeh pancen apik banget, nanging 787-10RR ora bisa digunakake kaya pesawat liyane, ora darat kanthi flaps sanajan ing 10! lan akeh banget supaya pesawat ora bisa obah ing langit utamane sadurunge kebangkrutan lan saengga nabrak. Kajaba iku, pesawat kasebut ora mlaku kanthi apik lan throttle otomatis, kaya nalika aku nyandhet gandum sing ditarik. pesawat liyane lan saya cepet banget, mula bakal angel ngontrol pesawat kasebut, uga nalika aku ngiwa lan nengen. dadi angel banget kanggo ngontrol pesawat kasebut kanthi kontrol sing salah.besides, aku ora bisa nampa pesawat kanthi flaps lengkap, pesawat throttle otomatis mundhak nganti 100% lan pesawat kasebut mudhun mudhun amarga flaps lengkap nyebabake tekanan munggah lan terus ing papan sing dhuwur. pendekatan pungkasan pesawat kasebut mudhun kanggo tetep ing ndhuwur sing dhuwur lan kanthi mangkono tubrukan, saengga masalah kasebut ana ing throttle otomatis, ora bisa ngendhaleni kanthi wicaksana munggah menyang 100% lan pesawat mabur amarga mudhun mudhun lan motong otomatis dadi akeh yen aku ora bisa bank-bank pesawat kasebut, uga nyebabake kacilakan, cant ing tanah kanthi flaps lengkap sanajan bahan bakar 100%.

Dadi, aku njaluk sampeyan mriksa kabeh pesawat 787-800,787-900,787-10, Genx lan RR kabeh mega pack, lan ana masalah ing saben pesawat nanging 787-10 RR ora bisa dikontrol sir kanggo njupuk owah-owahan kabutuhan ing kabeh mega pack iki karo nganyari utamané 787-10RR.

spek PC - Intel-i7-6700K, windows 10 64-bit, Motherboard - Gigabyte Technology Co. Ltd. G1.SNIPER M7-CF (U3E1)

Pangowahan pungkasan: 1 taun 5 sasi kapungkur dening julibib.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.198 detik
Basa