Basa

Topik-lambang Pitakonan Sharklets

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1260 by Alexander29

Wigati Aku kepengin weruh yen kowe bakal entuk tambahan sharklet menyang paket airbus? Bakal tresna sing! Best regards!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1279 by brikir

Aku njaluk panjaluk maneh. Aku uga milih kanggo a321 karo sharklets uga.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.195 detik
Basa