Basa

Topik-lambang Pitakonan kompatibilitas karo windows 10

More
taun 2 11 months ago #344 by alainthomas21

Is FSX kompatibel karo windows 10?
Thanks for your response ..
AT

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #345 by JanneAir15

Ya, kerjane ing Windows 10. Aku pancen nggunakake FSX ing Windows 10 lan bisa digunakake.


- JanneAir15


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #346 by Gh0stRider203

Yen sampeyan duwe masalah, situs iki mbantu. Kanca Tambang mlaku Steam Edition lan gadhah sawetara masalah.


fsxinsider.com/windows-10-fsx-steam-edition /


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #347 by Colonelwing

Gh0st ,,, got a question for you ,,,
Aku duwe versi saka FSX Edisi EMAS ing kothak CD saka Microsoft wiwit taun-taun saiki.

Aku nggunakake versi iki wiwit nalika dawa ing PC lawas lan pengin njaluk
ing FSX menyang sim high end anyar mung PC sing dakkirim saiki. Aku mikir mikir arep njaluk STEAM FSX versi ,,,
nanging aku pengin yakin manawa nggawe STEAM dadi pamindhahan FSX Versi kothak CD EMAS aku duwe
ora gelem bisa kerja ing Win 10 sing wis ana ing high end anyar PC Sim anyar.

Aku njajal FSX Versi Box Box EMAS EMAS durung bisa maneh yen pengin FSX Edisi EMAS ing
Win 10 PC anyar.

Pitakonane, apa isih bisa nggunakake kothak CD sandi FSX Versi EMAS ing versi Win end 10 high end anyar kanggo akeh wong
taun mengko, utawa aku kudu nggawe saklar kanggo versi STEAM FSX ?

Thanks mate!

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #348 by Gh0stRider203

Jujur wong, aku ora yakin. Edisi emas Sampeyan isih bisa nggarap apa sing wis diwaca kene

Aku isih nginstal Windows 7 ing desktop Kula, lan nggunakake Gold Edition.

Colonelwing wrote: Gh0st ,,, got a question for you ,,,
Aku duwe versi saka FSX Edisi EMAS ing kothak CD saka Microsoft wiwit taun-taun saiki.

Aku nggunakake versi iki wiwit nalika dawa ing PC lawas lan pengin njaluk
ing FSX menyang sim high end anyar mung PC sing dakkirim saiki. Aku mikir mikir arep njaluk STEAM FSX versi ,,,
nanging aku pengin yakin manawa nggawe STEAM dadi pamindhahan FSX Versi kothak CD EMAS aku duwe
ora gelem bisa kerja ing Win 10 sing wis ana ing high end anyar PC Sim anyar.

Aku njajal FSX Versi Box Box EMAS EMAS durung bisa maneh yen pengin FSX Edisi EMAS ing
Win 10 PC anyar.

Pitakonane, apa isih bisa nggunakake kothak CD sandi FSX Versi EMAS ing versi Win end 10 high end anyar kanggo akeh wong
taun mengko, utawa aku kudu nggawe saklar kanggo versi STAEM FSX ?

Thanks mate!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #349 by Colonelwing

Thanks so much Gh0st!

Ya aku mikir iku bakal isih bisa digunakake, kaya aku ora nggunakake online urip mabur karo versi lan tansah mabur offline.
Ora kanggo tambahan amarga aku ora nggunakake ing Pendhaftaran FSX file,, aku ngambah pesawat udara tambahan mung kanggo nyoba banjur siram
mateni PC utawa menyang zipfiles supaya aku tetep dakgawe FSX file sim maneh.

Objektif utama yaiku kanggo mbukak maneh PMDG B737NGX saka versi kothak DVD menyang PC mburi sing luwih kuwat sing saiki digunakake kanggo Simulators. Dadi aku rumangsa bakal bisa digunakake kanggo aku kaya sing wis dakwaca ing STEAM,, dheweke ora owah-owahan kaya ngono lan ora kena pengaruh nalika aku mabur. FSX kanggo wektu sing suwe banget.

Saiki kita ing FSX subyek sim ,,, kanggo PC Win10 PC anyar aku,, aku wis nggolek kelet lan throttle HOTAS sing apik
sing dianggo banget. Minangka Logitech lawasku wis siap kanggo nggawe, nanging wis menehi kula dadi akeh taun kloter apik.

Sampeyan bisa ndhaftar kula sawetara HOTAS sampeyan bakal nimbang kanggo digunakake kanggo periode apik taun karo metu masalah utawa masalah ,, supaya QControl kudu totaly gedhe utawa ndhuwur mburi.

Aku ngerti pasar ing pasar ,,, nanging seneng krungu crita babagan HOTAS sampeyan bakal nggawa kula ing.
Kabeh wong liya bisa njawab babagan apa sing bakal dadi HOTAS Aku kudu goleki dadi pilot PRO.

Apa rega TAG ,, ora masalah kanggo aku ...

Thanks kanggo nuduhake pandang lan pengalaman ing HOTAS matter ...

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #350 by Gh0stRider203

mung "online" terbang Aku pancene nggunakake piranti lunak pelacak pesawat lol yen sampeyan lunga kene , sampeyan bakal weruh pesawatku, lan liyane sing uga mabur. KDFW - LFRG - KDFW punika rute normal Kula "bayar" punika cukup sopan lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #351 by Colonelwing

Penerbanganku, lan liyane sing uga mabur. KDFW - LFRG - KDFW punika rute normal Kula "bayar" punika cukup sopan lol

Pay iku sopan eh ,,, lol
Minangka kasebut, aku ora tau melu online, kabeh sing anyar kanggo aku. Nanging ora anyar kanggo aku saka jagad sing mlaku sejatine, nggoleki rute sing mbayar,

Thanks for sharing this with me mate ,, Cheers!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #352 by Gh0stRider203

Colonelwing wrote: Penerbanganku, lan liyane sing uga mabur. KDFW - LFRG - KDFW punika rute normal Kula "bayar" punika cukup sopan lol

Pay iku sopan eh ,,, lol
Minangka kasebut, aku ora tau melu online, kabeh sing anyar kanggo aku. Nanging ora anyar kanggo aku saka jagad sing mlaku sejatine, nggoleki rute sing mbayar,

Thanks for sharing this with me mate ,, Cheers!


Informasi Kula VA yen sampeyan klik Balance akun, lan aja math, sampeyan bakal weruh Aku nggawe VA sawetara awis layak. Aku tansah nyakup apa sing saya gawe minangka pilot, awit aku cenderung nggunakake sing kanggo uga kanggo mbayar manuk :) saiki yen aku mung nggawe akeh ing RL lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #356 by Colonelwing

Thanks kanggo mate link sharing!

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.243 detik
Basa