Basa

Topik-lambang Pitakonan Pemandangan sing didownload

More
taun 2 10 months ago #355 by PADA52

Rikoooo,
pisanan dakkandhakake yen sampeyan nyedhiyakake layanan sing apik, kalebu salah sawijining "gratis", kanggo nggayuh Flyer kaya aku! Saka situs web sampeyan wis ndownload sawetara kapal mabur, sawetara sing dikembangake kanthi apik kaya pek Ultimate Boeing 777-200ER, prakteke meh nggunakake kapal terbang iki ing FSX edition emas karo pakselerasi.

Aku seneng nggambarake yen sawetara Pemandangan Airport sing aku wis diunduh ora mlaku, aku wis eksperimen utamane karo loro Bandara, apik banget dirancang dening cara: Klagenfurt Airport (Austria) lan Richmond International (VA) USA , loro-lorone nduweni masalah karo sistem pendaratan ILS, sing pertama nyebabake pesawat kasebut nglawan soko 30 sikil ing ndhuwur landasan pacu 28; sing kapindho (Richmond) ing ILS 02 nggawé pesawat mindhah mburi landasan tinimbang awal landasan pacu 02.

Ing kasus loro iki aku wis ngilangi layar sing anyar lan loro ILS kanthi becik.

Sampeyan bisa uga duwe sawetara solusi kanggo iki sing aku ora ngerti.

Thanks

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.137 detik
Basa