Basa

Topik-lambang Pitakonan pindhah permintaan pesawat

More
taun 2 11 months ago #358 by Gh0stRider203

Aku HOPING ana sawetara cara kanggo mateni panjalukan OBNOXIOUS nalika sampeyan mbukak rencana pesawat sing nyuwun sampeyan "Aja pengin Flight Simulator kanggo mindhah pesawat menyang bandara departure kadhaptar ing rencana pesawat."

ALL penerbangan saya dilacak wiwit ALL saka wong-wong mau kanggo VA aku duwe. Inggih, aku kudu ngalih saka VFR menyang IFR, lan tanganku sengaja ndharat ing tombol enter ing sisih tengen, biaya Me lan kabeh dina worth wektu penerbangan ..... sing tegese aku akeh got dhadha Kula ass saiki IF aku pengin malah duwe kesempatan tetep tetep ing mimpin kanggo miles flown kanggo sasi ....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #416 by Colonelwing

Aku rumangsa nyiksa kowe, alot saka karya sing disebabake dening driji sing diombe ,,, lol
Ing lease kabeh driji 9 liyane sing nindakake tugas sing kloter tengen,? ,, eh? ,,, lol

Bab sing paling apik ing 9 saka 10 ...

Tetep positif, penumpang AA sing ngetung sampeyan Mate!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #421 by Gh0stRider203

lol oh aku biasane fly kargo saiki kaya apa sing ndadekake kita $ :) meh 560K NET pesawat ing lol 747-LCF

Neraka, 65 penerbangan liyane, lan aku bakal cukup kanggo mbayar salah siji saka kita 2 777-200LRs supaya ... mbokmenawa watara wektu iki wulan ....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #426 by Colonelwing

Cargo apik ...
Nanging sampeyan kantun Lady Stuard manis lan krim warung sing apik ... Priceless ing kitab! :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #428 by Gh0stRider203

LOL, aku malah ora nggatekake ATC kajaba aku taksi, njupuk utawa ndharat lol suwene PALING wektu FSX mung mlaku ing latar mburi nalika aku nindakake barang liya.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.306 detik
Basa