Basa

Topik-lambang Pitakonan Cukup pitakonan

More
taun 2 11 months ago #360 by Dariussssss

Siji iki kudu dadi pitakonan sing gampang banget ... utawa bisa uga ora. Aku penggemar Airbus, aku ngakoni manawa. Lan wiwit pertemuan pertama karo sim penerbangan, pabrikan pesawat kasebut dadi favoritku. Dadi, ing FGFS, FS2004 lan saiki mlebu FSX, ora ana pesawat Airbus sing apik lan dipercaya. Ana pesawat payware nanging aku ora bisa entuk.

Pitakonane yaiku: Kepiye jinis loro SIM liyane,X-Plane lan P3D, Apa ana Airbus freeware sing wis digunakake kanggo sapa wae?

Masalah utama sing dakkirim karo pesawat Airbus, khususe Thomas Ruth A330 / 340 lan PA A380 ing FSX yaiku PFD kurang siji perkara sing gampang. Tape IAS ora nuduhake overspeed lan warung, lan pesawat kasebut ora nguwatirake. Ora ana cara kanggo mabur kanthi bener. Wis pirang-pirang wulan, aku njaluk pitulung babagan apa wae, nanging ora ana siji-sijine FSX komunitas pengin mbantu aku.

A320 multi-warnane Pack, sing ana ing kéné ing Rikoooo iku apik tenan, lan kabeh aku arep nransfer iku, kaya PFD kanggo pesawat kasebut, utawa ing paling TR A330. Takon nang endi wae piye carane iku ... lan mung boroske wektu.

Arep bali menyang FGFS punika saestu pilihan pungkasan, nanging aku seneng bakal nindakaken yen boten wonten pilihan liyane.

Thanks in advance.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #367 by Gh0stRider203

Yen Iku ora nuduhake, sampeyan uga bisa ngowahi file aircraft.cfg kanggo ndandani sing. Aku bener wis apa sing karo CLS DC-10-30F. Padha shorted bab 4.5K galon bahan bakar, lan sudo bobot max reged uga ngisor apa bener ana.

saperangan njiwet menyang berkas aircraft.cfg lan iku cara ngirim dadi. saiki aku bisa mabur flights max-macem ora masalah :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #369 by Dariussssss

Mung ora nuduhake, lan ing file cfg, kacepetan kandhang babar blas ora nyata ... 120 kts? Cukup katon ing sawetara kokpit kebangkrutan video ing YT lan sampeyan bakal weruh sing bener antarane 155 lan 160, supaya ing 120 ... sampeyan bakal mungkasi munggah ing kabar.

Aku bakal nyoba sing, kanggo manawa.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #371 by Gh0stRider203

Aku badhe gadhah dipikir ing file cfg Kula Dash-8 lan priksa manawa bajingan persiyapan tengen awit aku ora malah njupuk CLOSE kanggo sawetara max ing bajingan lan sing ora persis ngewangi sembarang lol

Kita ora bisa duwe bahan bakar Unlimited ing nalika kita mabur lan refueling agêng-online wis sora marang.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #372 by Dariussssss

gawe pesawat sing s ... g us .... :)

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #373 by Gh0stRider203

Good luck njupuk Me padu karo sampeyan sing siji LMAO

Ya ngerti 'd NICE yen nalika wong nggawe pesawat iki kanggo Flight Sim padha bener aja riset sawetara f'in' pisanan ya ngerti ???? >.>

Aku mikir aku bakal pindhah ngobong sawetara bolongan ing langit ing Mach 2 ing Concorde. Ora ana janjinipun aku ora Buzz sawetara menara sadawane dalan lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #386 by Dariussssss

Aku, kanggo sing gawe, iku bakal cukup kanggo mung diajak pilot donya nyata.

About sandi PFD Masalah A340 ... uga iku gampang kanggo ngganti sawetara nilai ing file pesawat .cfg, nanging sing ngganti boten. The PFD ora nuduhake loro overspeed lan kandhang., Aku guess aku tengen. Sing kudu diganti nang endi wae ing VC utawa panel file lan aku ora pitunjuk carane nindakaken.

Aku nesu amarga iki, mula aku nginstal FGFS lan A346 ... malah kuciwane luwih ala, mula ora bakal diwiwiti maneh, mulane bali menyang FSX lan berjuang kanggo ndandani PFD kasebut.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #387 by Colonelwing

Aku nesu amarga iki, mula aku nginstal FGFS lan A346 ... malah kuciwane luwih ala, mula ora bakal diwiwiti maneh, mulane bali menyang FSX lan berjuang kanggo ndandani PFD kasebut.


Dariussssss ,,,

nalika perjuangan ,, wayahe kuciwo ,,, ana bab positif babagan kabeh iki ,,, sing learning.
Ora tansah gampang kanggo sinau ing urip iki ,, aku setuju ,, nanging ing sewa nyoba hard kanggo ngatasi masalah,
lan sing arah rute kanggo wayahe Kasil teka ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #389 by Dariussssss

Hey Colonelwing, apa munggah?

Inggih, ora apa cara sing karo kula, paling ora karo Air Sims. Yen soko ora bisa dadi langsung menyang bin Trash. Aja pengin sampah sembarang wektu lan syaraf ing.

Ing gesang nyata, setuju nimbulaké kabèh urip iku perjuangan, nanging sing crita liyane, ora kanggo panggonan iki.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #392 by Gh0stRider203

uga, kabeh sing tenan kudu katon ing Wikipedia nalika nerangake info pesawat, sajujure ... paling kanggo komersial.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.329 detik
Basa