Basa

Topik-lambang Pitakonan Angle of Attack

More
taun 2 2 months ago - taun 2 2 months ago #364 by Colonelwing

If you are passionate about flying the PMDG BOEING 737NGX airliners or new to this type of flying,
please pay a visite to Nick at Angle of attack for your flying school training on Simulator with also other
type of BOEING Airliners training at hand for you and many other type of important informations.

Best Regards !

Kolonel
Yen ora Boeing ,,, aku ora arep Marang ing!


NICK'S 737NGX Cockpit Overview
https://www.youtube.com/watch?v=NsRbXG8Wsec


Angle of Attack
https://www.youtube.com/channel/UCRDe2nrsxVaoIsjFS2SpzzQ

Pangowahan pungkasan: 2 taun 2 sasi kapungkur dening Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.298 detik
Basa