Basa

Topik-lambang Pitakonan Sudhut Attack

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #364 by Colonelwing

Yen sampeyan duwe semangat babagan mabur pesawat PMDG BOEING 737NGX utawa anyar kanggo jinis penerbangan iki,
mbayar visite kanggo Nick ing Angle serangan kanggo latihan pesawat mabur ing Simulator karo uga liyane
jinis pelatihan BOYING Airliners kanggo sampeyan lan akeh jinis informasi penting.

Best Regards!

Kolonel
Yen ora Boeing ,,, aku ora arep Marang ing!


Ringkesan Cockpit NICK'S 737NGX
https://www.youtube.com/watch?v=NsRbXG8Wsec


Sudhut Attack
https://www.youtube.com/channel/UCRDe2nrsxVaoIsjFS2SpzzQ

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.180 detik
Basa