Basa

Topik-lambang Pitakonan Projects dening Dino Cattaneo

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #393 by Colonelwing

Good day Gentelmen,

Kanggo sampeyan (Jockey; Jockey; s) sing ngapresiasi jet tempur ing urip nyata,
Punika wonten tiyang ingkang sampun pitados dhateng kula ing kathah taun kangge nanggulangi sawetara
pejuang urip sejati USA Militer duwe wektu saiki ...


BOEING T-45C GOSHAWK





GRUMMAN F-14D TOMCAT

LOCKHEED MARTIN F-35 LIGHTNING II

LOCKHEED S-3B VIKING



Jeneng Gentel iki jenenge Dino Cattaneo minangka salah sijine individu paling apik kanggo nggawe
nyata menyang mesin mabur nyata ing Simulator saiki kanggo FREE.

Coba iki kanggo owah-owahan & Pass ing.
Nduweni perangkap operator gedhe dina Gentelmen ...

Kolonel


IndiaFoxtEcho Simulasi Visual
http://indiafoxtecho.blogspot.ca/2016/04/t-45-goshawk-version-283.html

Proyek-proyek Simulasi penerbangan oleh Dino Cattaneo. Ngarep saiki proyek Goshawk T-45C, F-14D Tomcat, S-3B Viking, lan F-35 Lightning II kanggo Flight Simulator X: Akselerasi lan Prepar3D v3.0. Uga: panemu, review lan temuan bab simulasi penerbangan rekreasi lan game penerbangan.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #395 by superskullmaster

Iyo aku lan wong wis ngedika bali lan kasebut bab sawetara owah-owahan aku digawe kanggo F-35 kanggo aliran realisme luwih. kualitas Payware manawa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #402 by Colonelwing

Good day superskullmaster ,,,

Tansah nikmati VNOL 35B kangge wekdal dumateng Pandhita Carrier kangge buku ...
https://www.youtube.com/watch?v=ZD-J1KksHUQ

Cheers Mate!

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #410 by Gh0stRider203

Tresna marang Tomcat :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #414 by Colonelwing

Aku ora ninggalke TOM ,,
nanging yen kaya F35 lan T45 ,, padha wis rampung kanggo manawa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #422 by Gh0stRider203

Mung pejuang sing wis tau ditembus ana Tomcat lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #425 by Colonelwing

Aja duwe pengalaman kepepet operator ... Mung takon ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #427 by Gh0stRider203

Iku wis nalika lol aku paling apik competitive supaya aku ora duwe akeh wektu kanggo tindakan ngluwihi komersial lol

prntscr.com/eiu63g


Dadi ora mbantu aku ora duwe tongkat lan katup. Aku nggunakake keyboard kanggo PALING kabeh. Aku taksi njupuk lan nampa nggunakake controller gaya Playstation sing entuk konektor USB lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #430 by Colonelwing

Thats cara ,,, anggere sampeyan seneng sing nggawe, sawijining bab sing apik!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.444 detik
Basa