Basa

Topik-lambang Pitakonan Sapa ngerti Weather Weather sing apik kanggo P3D?

More
3 taun 1 sasi kepungkur #17 by andhar

Hi,
Sapa ngerti apa sing apik kanggo addon cuaca Prepar3D??

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 3 minggu kepungkur #82 by Gh0stRider203

Aku duwe P3D, nanging Sistem ora katon kaya ngono .....

Siji bab Aku wis ketemu apik tenan, lan worth saben sen, punika REX.
Www.rexsimulations.com/

Nalika aku wis tau digunakake, Aku wis krungu bab apik babagan FSRealWX. (Lan iku free, kang mesthi aku DO seneng)
Www.fsrealwx.net/

Loro-lorone ana P3D kompatibel :)


Aku Panggenan :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #509 by flightas1

FSrealWX dianggo nggoleki. :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.249 detik
Basa