Basa

Topik-lambang Pitakonan Private Pilihan Message

More
taun 2 4 months ago - taun 2 4 months ago #417 by Colonelwing

Iku bakal becik kanggo duwe sing PM (Pesen Pribadi) Pilihan ing Gentelmen kene ...
Uga cara kanggo mbusak kita Topik & Posts yen kita pengin banget ...

Matur nuwun !

Pangowahan pungkasan: 2 taun 4 sasi kapungkur dening Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #418 by Dariussssss

Ana ... Urut saka. Sampeyan bisa ngirim e-mail kanggo sawetara panganggo, nanging iku cukup rumit .... kita bakal nyoba kanggo golek cara kanggo duwe fitur pesen pribadi ing Forum.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #419 by Colonelwing

Ana ... Urut saka. Sampeyan bisa ngirim e-mail kanggo sawetara panganggo, nanging cukup rumit ....

Oh ,, becik ,,,
Nanging aku luwih duwe PM supaya iku tetep ing sistem website server ...
Thanks kanggo wis kelakon ing rauh mangsa ,,, aku ngerti sampeyan wis digunakake ing ing cara ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.257 detik
Basa