Basa

Topik-lambang Pitakonan CLS DC-10-30F repaint

More
taun 2 11 months ago #431 by Gh0stRider203

Sapa waé kanthi gelem ngirim repaint kanggo Me, kanggo CLS DC-10? Iku repaint banget prasaja nanging aku pancene ora aran kaya messing karo, sajujure. Aku wis nempelake tembakan babagan carane ngirim katon, uga gambar karo Deco 2 ing.

Yen ana wong wiling kanggo nindakake iki aku bakal banget ngurmati :)

ing painkit iki kasedhiya ing kene: www.commerciallevel.com/misc/DC10/DC10_paintkit.zip




Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #432 by Dariussssss

Aku wis nggawe repaints 100 kanggo pesawat FlightGear, nanging FSX Repaints metu saka Liga. Iku pancene apik.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #436 by Colonelwing

Manawa wong duwe kemampuan kanggo proyek ,,, contract gedhe aku ngomong!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #437 by Gh0stRider203

Apa aku dikirim mung awak siji, sing sepotong kue ... nanging ana LOT liyane kanggo saka iku.

Tubuh FULL duweni kabeh lapisan ing PSD (yaiku PSD ONLY ing kit).

iki apa folder katon kaya nalika sampeyan unzip ... lol prnt.sc/ej7rar

Aku ora duwe kesabaran kanggo nglakokake maneh pesawat


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.158 detik
Basa