Basa

Topik-lambang Pitakonan Ora bisa ngganti Radio (NAV1) ing Air France Airbus 380

More
taun 2 10 months ago #442 by spilok

Aku wis nyoba kabeh, nanging aku ora bisa ngganti frekuensi radio (NAV1) ing Air France Airbus 380. Aku seneng pesawat nanging ora ana guna yen aku ora bisa ngganti jumlah radio.

Apa rahasia? Mangga bantuan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #443 by Dariussssss

Padha kene ... nyatane, kabeh PA A380s duwe masalah.

Mungkin, yen ana cara kanggo ngganti radio utawa punapa wae, karo Boeing sing bakal mbantu, nanging aja mikir sing bisa. Aku elinga, ing FS2004 sing bisa.

Regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #444 by Dariussssss

Aku bisa ndandani. Kabeh sing perlu yaiku standar A321.

Menyang A321,
folder Panel mbukak,
goleki lan bukak file panel.cfg,
nyalin garis kasebut:

[Window01]
size_mm = 246,296
posisi = 8
katon = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = Airbus_A321! popup_radio, 0, 0


(mung sing nganggo warna), ora nyalin sing Window01, bisa ngeculake panel A380.

Pindhah menyang A380,
Folder panel,
Panel.cfg berkas mbukak,
goleki lan ngganti kabeh garis ing Radio.

Diuji sawetara menit menyang, lan nggawe kebangkrutan sing ayu.

Cheers

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: spilok, Gh0stRider203, geniousabhishe1

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #445 by Gh0stRider203

Sampeyan kudu ora duwe memo sing dikirim metu ....

Radio ing Airbus minangka fitur opsional. Kinda kaya blinkers ing BMW ;)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #446 by Dariussssss

: Lol: : Lol:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.205 detik
Basa