Basa

Topik-lambang Pitakonan MiG 31 Firefox

More
taun 2 4 months ago #449 by Dariussssss

Ora ana sing ngerti kepiye nemokake manuk sing luar biasa iki kanggo FSX?

Aku ngerti ana siji kene nanging mung FS2004.

lampiran:
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: GODFREYE

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #455 by Gh0stRider203

Pisanan, kuwi ora ACTG MiG 31 ;) lol iku manuk fiksi.

Sarehne, buku lan film gedhe! :)

Katelu: palingseru


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #456 by Dariussssss

Aku ngerti sing.

Film Thew is dull ... kaya dull. Muga-muga buku luwih apik.

Aku sing -31, nanging aku kepengin nggoleki, nanging kanggo FSX.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #458 by Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #459 by Dariussssss

Priksa manawa panggonan kasebut metu. Wong wis ketagihan banget karo wong film ... lol :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 days ago #1210 by FlankerAtRicoo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.666 detik
Basa