Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Ora ana mod sing pemandangan sing diinstal FSX lan P3D taun 3 3 months ago #450

Iku ngageti sing siji ora liya wis ngedika babagan iki durung.

Aku wis nginstal sawetara pemandangan add-ons Aku diundhuh saka situs iki, mesthine siji utawa loro FSX lan Prepar3D. Ora ana sing ndeleng ing game (s). Kapal terbang add-ons apik, nanging aku ora kasengsem ing sing.

Aku uga diundhuh sesawangan Hawaii iki, meh 7 Gb, lan Kauai banget. Kabeh Aku ndeleng ing game iku standar malang olo kaya sadurunge.

Apa bisa dadi masalah?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Owahi pungkasan: dening StargateMax.

Ora ana mod sing pemandangan sing diinstal FSX lan P3D taun 3 3 months ago #451

Kaping kabeh, Aku iku paling sopan ngomong hello.

Kapindho, ora wis ngelekake.

Katelu, info liyane.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Ora ana mod sing pemandangan sing diinstal FSX lan P3D taun 3 3 months ago #452

1) Hello (nuwun)
2) Kene aku kudu ngomong: Read 4 ngisor.
4) Ok, aku ical, ora kuwatir karo kula, misale jek kaya kita loro nimbang saben liyane sopan.
5) Bye.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Ora ana mod sing pemandangan sing diinstal FSX lan P3D taun 3 3 months ago #453

StargateMax wrote:
Aku wis nginstal sawetara pemandangan add-ons Aku diundhuh saka situs iki, mesthine siji utawa loro FSX lan Prepar3D. Ora ana sing ndeleng ing game (s). Kapal terbang add-ons apik, nanging aku ora kasengsem ing sing.

Aku uga diundhuh sesawangan Hawaii iki, meh 7 Gb, lan Kauai banget. Kabeh Aku ndeleng ing game iku standar malang olo kaya sadurunge.

Apa bisa dadi masalah?


Aku ngerti wong Hawai'i sing sampeyan guneman. Nalika bisa nginstal sampeyan kudu nambah game kasebut, kanthi manual. Ora cukup manawa WHY iki, nanging kadhangkala kedadeyan.

Yen sampeyan lagi yakin piye carane Lemme sing ngerti lan aku bisa bantuan ya karo sing :)
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Ora ana mod sing pemandangan sing diinstal FSX lan P3D taun 3 3 months ago #454

Cobi, kaya iki ...

First, sampeyan kudu ngomong sawetara iku ...
Apa sampeyan instal bener?
Apa sampeyan ngaktifake pemandangan ing papan sampeyan FSX?
sesawangan kang ngemas sing nyoba kanggo nginstal?

Aku sing akèh sesawangan sing diundhuh saka kene, lan kabeh iku apa, yen nindakaken tengen.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Owahi pungkasan: dening Dariussssss.

Ora ana mod sing pemandangan sing diinstal FSX lan P3D taun 3 3 months ago #457

Ayo dadi miwiti seger, ngrasa luwih akeh cara sing. :)Nuwun babagan ndhuwur.

Aku diinstal sing amba Hawaii photoreal vol 1-2-3 Pack, Kauai, Mt. Everest, Fiji, pulo Balearic v2.
Installers ngandika sing padha bakal kanthi otomatis diinstal lan aku wiwit sing padha bakal nuduhake munggah ing Scenery Library.
Aku weruh apa-apa anyar ing Scenery Library (loro game).

Banjur aku nyawang Addon Folder pemandangan (loro game), lan ora ana sing nginstal. Aku uga mikir yen wis dipasang kanthi kapisah, nanging ora bisa nemokake supaya bisa nambahi kanthi manual.

nganyari:
Nalika nulis balesan ing kene, aku banjur nuli entuk lampu bohlam. Aku nyawang Pemandangan (dudu "Addon") folder banjur digulung mudhun, lan bisa ditemokake ing kana! Lan ditambahake menyang Perpustakaan Pemandangan saka kerjane.

Aku iku tak ditanggulangi. Matur nuwun kanggo tolerating sikap, aku iki pancene upset sawise 2 dina ilang karo.

Mugi kirim mbantu wong liya sing bisa nemokke masalah padha aku.
Matur nuwun kabeh!
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Ora ana mod sing pemandangan sing diinstal FSX lan P3D taun 3 3 months ago #464

Sing paling apik. :)

Aku bab sing padha happening.Don't ngerti kok, nanging installers sing mengkono sawetara iku kanti awon salah. Salah nganyari tepat tenan needed.

Senang banget yen bisa mlaku. Dadi saiki sampeyan entuk mengko yen ana sing ora bisa digunakake., Wujude kanthi cara sing bisa, sing bakal nulungi kabeh supaya ngrampungake masalah kasebut.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.237 detik