Basa

Topik-lambang Pitakonan Bantuan FS2004

More
3 taun 1 sasi kepungkur #18 by Dariussssss

Yen sampeyan nemu masalah, kesalahan utawa yen sampeyan ana pitakonan babagan simulator FS2004, kirimake ing kene. Uga pitutur marang kita babagan koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing FS2004.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 1 dina kepungkur #213 by mmickey

Halo Aku tuku paket kanggo B777 FSX saka Rikooo lan aku ora bisa ndemek \ nggunakake FMS utawa panel apa wae sing bisa diatur. Nyuwun tulung.
Aku banget anyar kanggo FSX. Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 1 dina kepungkur #214 by Dariussssss

Aku kepengin ngirim aku malah nyoba mbantu. ...

Kaping pisanan, papan sing salah kanggo takon, iki kanggo mbantu FS2004, ora FSX.

Kapindho, cara sampeyan nulis iki, aku ora bisa ngerti.

Katelu, luwih rinci, sing pesawat sampeyan bener-bener didownload.

Keempat, aku ora mikir yen sampeyan tuku pesawat kasebut ing kene. Satemene aku ngerti, kabeh sing ana iku freeware.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.157 detik
Basa