Basa

Topik-lambang Pitakonan Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

More
taun 2 10 months ago - taun 2 10 months ago #475 by FlyingFranz

Hi there!
Aku mung ngundhuh Dreamliner B787 saka Ricoooo lan nginstal.
Nanging nalika mabur, pesen tandha manawa kanthi kuat ing kokpit.
Aku ora bisa nemokake ngendi ngilangake.
Aku ora duwe masalah karo pesawat liyane. Padha mung nuduhake tandha ing layar (tengen ngisor.)
Sembarang help please.
Thanks

Pangowahan pungkasan: 2 taun 10 sasi kapungkur dening FlyingFranz.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #476 by Gh0stRider203

Aku dhewe nemokake dheweke mbiyantu, nanging kanggo saben dhewe, eh? :)

Banjur maneh, ana wektu aku ora seneng banget "Bitching Betty" lol :)

Iku ora angel. cukup lungo menyang folder swara kanggo pesawat kasebut, lan owahi file sound.cfg kanggo pesawat kasebut, ngganti jeneng file sing wis ana menyang "filename = diam"

Sing kudu ndandani, aku ... lol ora ngucapake Aku ing sing kaya aku wis tau nyoba iki sadurunge.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FlyingFranz

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #477 by FlyingFranz

Hi Gh0stRider203!
Thanks kanggo respon cepet.
Aku wis nyoba ... Ora apik!
Ora ana bab "Tandha swara" ing file sound.cfg kanggo pesawat tartamtu kasebut.
Thanks wae. Aku bakal nyoba maneh kanthi mbandhingake berkas sound.cfg iki karo file sing padha.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 10 months ago #478 by Gh0stRider203

Aku bener ora fly 787 kanggo kasunyatan prasaja sing ora worth gadhah ing VA, ing Pendhaftaran pendapat pribadi. Kanggo Me, kabeh babagan ngasilake dhuwit, lan nalika 787 bisa nyedhaki jarak sing padha karo 772LR (sing DO), ora bisa nggawa jumlah penumpang sing padha kaya ing kaca iki. .dadi tegese kurang $ kanggo VA.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 9 months ago #498 by Tonny0909

Cukup golek file-file kasebut ing simobjects / airplanes / planename / sounds lan mbusak sing kasebut. contone "callout100.wav" dll.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FlyingFranz

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 9 months ago #499 by FlyingFranz

Hi Tonny0909,
Thanks kanggo reply.
Nanging, iku ora swara dhewe sing ngganggu, nanging nyatane ora bisa diilangake ing pesawat kasebut. Aku ora duwe masalah karo pesawat liya ing ngisor iki FSX.
Ing file B787, ana siji kode sing nyuwun kanggo swara tandha iki. iki paling nggegirisi amarga yen, contone, keturunan mung rada banget, tandha sing muni sanajan tingkat kasebut bener.
Kabeh aku bisa ngurangi tingkat swara ing file sing gegandhengan ing folder utama "Suara" (saka 10000 nganti 6000.)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #1211 by FlankerAtRicoo

Gunakake [gpws] ing pesawat.cfg
Yen ora ana [GPWS] bagean mung nggawe siji.

Bab iki nyathet rincian sistem bebaya jarak darat.

Property

max_warning_height Dhuwur ing ngisor iki sing bebaya diaktifake.
sink_rate_fpm Yen pesawat ngluwihi tingkat keturunan iki, bebaya diaktifake.
excessive_sink_rate_fpm Yen pesawat ngluwihi tingkat keturunan iki lan bebaya sing penting diaktifake.
climbout_sink_rate_fpm Yen pesawat mulai mudhun sajrone lepas landas, lan ngluwihi tingkat keturunan iki, bebaya kasebut
aktif.
flap_and_gear_sink_rate_fpm Yen pesawat wis kebangkrutan, lan ngluwihi tingkat keturunan iki tanpa flaps utawa pindah,
bebaya diaktifake.

Conto:

[GPWS]
; // Iki Ngilangi 'ora sink', 'banget kurang flaps', etc nelpon metu
; // Kesuwun & Berkat Rob Barendgret
max_warning_height = 0
sink_rate_fpm = -9999
excessive_sink_rate_fpm = -9999
climbout_sink_rate_fpm = -9999
flap_and_gear_sink_rate_fpm = -9999

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.261 detik
Basa