Basa

Topik-lambang Pitakonan Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

More
1 taun 6 sasi kepungkur - 1 taun 6 sasi kepungkur #475 by FlyingFranz

Hi there!
Aku mung didownload B787 Dreamliner saka Ricoooo lan diinstal.
Nanging, nalika mabur, pesen tandha muni banter ing kokpit.
Aku ora bisa nemokake kanggo mateni.
Aku ora duwe masalah iki karo aircrafts liyane. Padha namung nampilake tandha ing layar (tengen ngisor.)
Sembarang bantuan please.
Thanks

Pangowahan pungkasan: 1 taun 6 sasi kapungkur dening FlyingFranz.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #476 by Gh0stRider203

Aku wong golek wong mbiyantu, nanging kanggo saben dhewe, eh? :)

Banjur maneh, ana sing kaping Aku ora persis tresnani "bitching Betty" lol :)

iku ora hard. mung lungo menyang folder swara kanggo sing pesawat tartamtu, lan ngowahi file sound.cfg kanggo pesawat sing, ngganti filename ana kanggo "filename = nggawe bisu"

Sing ngirim ndandani iku, aku ... lol ora Quote Me sing kaya aku wis tau nyoba iki sadurunge.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FlyingFranz

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #477 by FlyingFranz

Woy Gh0stRider203!
Thanks kanggo respon cepet.
Aku wis nyoba ... Ora apik!
Ana bab "Swara tandha" ing file sound.cfg pesawat tartamtu.
Thanks tho. Aku bakal nyoba maneh dening mbandingaken file sound.cfg iki karo file padha.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #478 by Gh0stRider203

Aku bener ora fly ing 787 kanggo kasunyatan prasaja sing ora worth gadhah ing VA, ing mratelakake panemume pribadi. Aku, iku kabeh babagan nggawe dhuwit, lan nalika 787 kudu cedhak karo sawetara padha minangka 772LR (kang aku duwe), iku ora bisa nindakake kanthi jumlah sing padha penumpang sing bakal ndeleng ing gambar iki .. .Kang tegese kurang $ kanggo VA.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #498 by Tonny0909

Mung golek sing file wav- ing simobjects / kapal / planename / swara lan mbusak sing. contone "callout100.wav" etc.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FlyingFranz

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #499 by FlyingFranz

Woy Tonny0909,
Thanks kanggo reply.
Nanging, iku ora swara dhewe sing ngganggu, nanging kasunyatan sing ora bisa diuripake ing pesawat tartamtu. Aku ora duwe masalah karo aircrafts liyane ing FSX.
Ing file B787, ana siji kode sing telpon kanggo iki swara tandha. iku paling gangguan amarga, contone, keturunan mung rada tajem banget, tandha muni sanajan tingkat punika bener.
Kabeh aku bisa nindakake iki ngurangi tingkat swara ing file sing gegandhengan in utama "Muni" folder (saka 10000 mudhun kanggo 6000.)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
minggu 4 8 jam ago #1211 by FlankerAtRicoo

Gunakake [gpws] ing pesawat.cfg
Yen ora ana [GPWS] bagean mung nggawe siji.

Bagian iki nyediakake rincian sistem bebaya jarak darurat.

Property

max_warning_height Dhuwur ing ngisor iki sing bebaya diaktifake.
sink_rate_fpm Yen pesawat ngluwihi tingkat keturunan iki, bebaya diaktifake.
excessive_sink_rate_fpm Yen pesawat ngluwihi tingkat keturunan iki, bebaya mendesak diaktifake.
climbout_sink_rate_fpm Yen pesawat wiwit mudhun nalika lepas landas, lan ngluwihi tingkat keturunan iki, bebaya kasebut
aktif.
flap_and_gear_sink_rate_fpm Yen pesawat wis kebangkrutan, lan ngluwihi tingkat keturunan iki tanpa flaps utawa gear extension,
bebaya diaktifake.

Conto:

[GPWS]
; // Iki ngilangi 'ora nyelehake', 'banget kurang-flaps', etc nelpon metu
; // Kanthi saran saka & Thanks kanggo Rob Barendgret
max_warning_height = 0
sink_rate_fpm = -9999
excessive_sink_rate_fpm = -9999
climbout_sink_rate_fpm = -9999
flap_and_gear_sink_rate_fpm = -9999

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.122 detik
Basa