Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

monitor taun 3 4 months ago #486

  • biker47
  • biker47 kang Avatar topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 1
  • Matur nuwun ditampa: 0
Hi, aku tuku account monitor..which anyar siji bakal paling: 4k utawa amba ... tks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

monitor taun 3 4 months ago #487

Hello lan welcome.

Aku nggunakake NEC E222W MultiSync monitor lan aku seneng karo. Iku cukup apik.

Cukup google iku kanggo ndeleng spek lan ing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: biker47

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.158 detik