Basa

Topik-lambang Pitakonan Prepar3D bantuan

More
3 taun 1 sasi kepungkur #19 by Dariussssss

Yen sampeyan nemoni masalah, kasalahan utawa yen ana sawetara pitakon babagan Prepar3D Simulator, kirimake kene. Uga ngomong babagan babagan ndandani lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kesalahan ing simulator iki.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur #64 by lmaselli

Halo!
Kaping kabeh aku arep congratulate sampeyan kanggo karya gedhe apa.
Sawetara dina kepungkur aku miwiti nggunakake "P3D V3.4 ", Skenario kapisan sing diinstal yaiku" Pulo Balearic "lan aku weruh masalah kenaikan tanah ing LEMH lan masalah lokasi ing LESL.
Greetings!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur #65 by Dariussssss

Hello lan welcome kanggo Forum kita.

Kita bakal nggawe kita paling apik kanggo mbantu ing prakara iki. sesawangan sing, iku diundhuh wangun kene utawa nang endi wae liya?

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur #67 by lmaselli

Sampeyan iki diundhuh saka kaca iki. Balearic pulo V2.

Regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 3 minggu kepungkur #77 by quietflyerBob

Halo,

akeh pujian kanggo karya sampeyan, iki minangka alat sing apik kanggo kita! Aku duwe masalah karo sawetara tambahan, kayata paket Airbus A300 Multi livery; Aku wis diinstal ing direktori Microsoft Fs, lan bisa digunakake. Saiki, aku kepengin nginstal paket sing padha P3D sing ana ing Program Files sing padha (x86), nanging pemasang otomatis ora ngidini aku pilih P3D. Oalah, aku wis nginstal akeh liyane sing ngemas saka Rikooo ing Sims loro; opo ae Thanks kanggo bantuan sampeyan


lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 3 minggu kepungkur #81 by Dariussssss

Hello lan welcome.

Aku mlebu pesawat pesawat iki FSX lan iku cukup apik.

Aku ora kenal karo bagian teknis ing P3D nanging, kemungkinan sampeyan duwe sawetara konflik karo rong pola kasebut. Aku ndeleng gambar sing diwenehake yen sampeyan wis loro nginstal ing papan sing padha ... ora salah yen nginstal ing drive hard beda, yen sampeyan bisa nindakake kanthi kaya ngono.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.129 detik
Basa