Basa

Topik-lambang Pitakonan Ing mangsa saka Freighters

More
taun 2 5 months ago #501 by Dariussssss

Hello everyone.

Kanthi antrean Freighters saiki wis diwasa alon-alon, aku nglangi, apa mangsa kanggo manuk iki? Pesawat kaya B747,757,767 ... A300,310 ora ana maneh ing produksi, lan iku banget ora mungkin yen Boeing lan Airbus bakal mbukak kanggo versi Freighter 787,777-x, A330Neo lan A350, supaya aku takon, apa sampeyan mikir babagan iki , apa ana mangsa kanggo Freighters?

Apa sing bakal kelakon nalika pesawat Freighters pungkasan wis pensiun?
Apa sampeyan mikir yen Boeing utawa Airbus bakal mbukak Freighters karo pesawat sing saiki?

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #502 by Gh0stRider203

Oh kancaku, sampeyan ora bisa luwih salah :)

747 isih akeh diprodhuksi (loro lan paus), lan ana tenan versi kargo 777. Ing kasunyatan, 129 777Fs wis dikirim nalika Februari. 767 uga isih ana ing produksi, kanthi FedEx ngupayakake crapload kanthi versi kargo :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago - taun 2 5 months ago #503 by Dariussssss

... Oh well, aku guess aku.


Sawise sawetara nggoleki watara situs web Boeing, aku kudu ngomong yen aku salah banget ... Maksudku, apa maneh ... Boeing rampung. Ing sisih liya yaiku Airbus ... Aku kira aku bener kanggo wong ...

Pangowahan pungkasan: 2 taun 5 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #508 by Gh0stRider203

Ya, Boeing cukup apik tenan. Ing kasunyatane, saiki kita duwe TWO B-29s sing mlayu.

Kanggo wektu paling singkat, mung "FIFI", nanging thanks kanggo pabrik Boeing Kansas, "DOC" dipugar lan saiki lagi mabur. Ingkang paling menarik inggih punika ... tanduran SAME ... inggih menika papan désanipun DOC. Nyatane, sawetara wong sing asline mbantu mbangun DOC wiwitan nggarap karyawan Boeing saiki kanggo nggawe DOC maneh ing udara :)

Sampeyan ora bisa mangsuli Me ora pantes banget :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #511 by Dariussssss

Manawa.

Aku mung kaget yen Airbus ora bisa ndeleng potensial ing pesawat dhewe, paling akeh ing A350 lan A380. Aku ora ngucapake menawa 747 iku ala utawa apa-apa, nanging ukuran penuh, kapal pengangkut ganda bisa apik banget. Nambah menyang sing sawetara luar biasa, 8 500 nm, supaya ayo ngomong 1000 kurang ing versi Freighter, sing isih sawetara cukup serius.

Aku ora bisa ngerti ... Dheweke ngomong babagan sawetara program PAX-Freighter, kanggo ngowahi pesawat PAX sing ana kanggo kargo .... lan sing entuk aku mikir babagan A340-500 F ... kepiye carane keledai iku? Maksudku, yen sampeyan ngelingi MD-11, iku bilai minangka bidang pax, nanging titik-on minangka Freighter.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.213 detik
Basa