Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1
  • 2

TOPIK:

Aku njaluk TCTerms mung saka log in taun 3 4 months ago #516

Hello! Aku wis ngeweruhi yen aku digawe topik (kaya iki) aku ora njupuk TCTerms 10 kang apa sing njaluk nalika nggawe topik utawa sing liyane iku kaya posting komentar utawa mbales karo luwih saka 150 karakter kirim. Aku dikirim tiket Staff nanging aku seneng takon uga saka kene. Dadi bisa please bantuan kula?


Best regards
JanneAir15
Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in taun 3 4 months ago #540

Ya aku wis sok dong mirsani sing banget ,, situs forum French ora menehi TCTerms ...
Mungkin soko ora bisa digunakake tengen ing mecanic lunak.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in taun 3 4 months ago #561

Aku bakal ngakoni kanggo panggedhe :)
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in taun 3 4 months ago #563

Dadi jujur, aku ora ngerti yen ... pancen pentingku. Aku teka ing kene kanggo golek pesawat paling apik kanggo FSX sekitar lan kene ing Forum, kanggo ngatasi masalah lan nikmati mung ing komunitas sing nggumunake iki, sing pancen tuwuh, kaya saben dina .... ora ngumpulake sawetara poin ...

BTW, apa nggunakake sing TCTerms?

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in taun 3 4 months ago #564

Yen kowe nganti jeneng, banjur lungo menyang Points Kula sampeyan bakal weruh ing layar sing isa munggah ..


Nglumpukake TCTerms kanggo njaluk langgananku Jumbo free.
Jumbo 1 sasi langganan = 1 000 pts, 3 sasi = 2 000 pts, 6 sasi = 3 500 pts, 12 sasi = 5 500 pts
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in taun 3 2 months ago #611

Punika badhe koyone sing TCTerms logon maneh kelakon, lan "Kula Points" pilihan wis dibusak - saiki, kita kudu mbayar Jumbo? Aku (aku) meh 2500 TCTerms.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in taun 3 2 months ago #656

Iku bakal becik kanggo entuk informasi babagan iki!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in 3 taun 1 sasi kepungkur #657

Rolando wrote: Iku bakal becik kanggo njaluk informasi babagan iki!



Ora ngerti apa ya, tapi. Mesthi, kita ora entuk poin kanggo nggawe barang ing kene. Aku kaya ing peteng kaya sampeyan.
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in 3 taun 1 sasi kepungkur #658

Hello kabeh,

Aku wis nyandhet sistem poin amarga kita duwe masalah teknis banget, nanging ing futur kita bisa nggunakake maneh yen kita numpak bug.

Yen sampeyan luwih saka 1000 poin, sampeyan isih bisa njaluk langganan Jumbo gratis, supaya poin sampeyan ora mbuang.

Matur nuwun
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: PranavPoken, Gh0stRider203, JanneAir15

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Aku njaluk TCTerms mung saka log in 3 taun 1 sasi kepungkur #659

Aku wis mbokmenawa cedhak sing wis ora wis nglakoni kaluputan sing nggawé lol
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
  • 2
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.260 detik