Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan a380 Best ing rikooo?

More
taun 2 6 months ago #522 by ItzDan

Peta ora bisa ditampilake, sampeyan ora nemtokaké lokasi durung.
Ora ngerti sapa kang a380 i kudu njaluk

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago - taun 2 6 months ago #525 by Dariussssss

Ora yakin aku entuk ... Apa sampeyan ngerti freeware utawa payware, kanggo simulator kasebut?

Perangkat sing aman, mung ana siji-Projek Airbus A380. Payware, akeh banget ... Wilco, AFS ... ora bisa ngelingake kabeh.

Info liyane bakal apik.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 6 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #535 by Gh0stRider203

ora ana. iku Airbus ....... lunga karo Boeing lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #536 by Dariussssss

Utawa, kaya sing diarani Gh0st, goleki Boeing 747 yen sampeyan pengin sing gedhe.

Ing meh kabeh sim sing aku ngerti, pesawat Airbus ora ana gunane. Aku dadi penggemar Airbus sing tiwas pirang-pirang taun, lan kudu mbalikke, mung amarga kedadeyan kasebut.

Aku dadi wong sing paling seneng sing bisa weruh pesawat kasebut kanthi cara kaya Boeing, nanging ... nembak dawa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #537 by Gh0stRider203

sampeyan ora bisa salah karo Ratu Langit :)

Dheweke wis produksi wiwit 1970; Dheweke dadi transportasi utama kanggo Presiden Amerika Serikat wiwit 1986; Dheweke REAL gampang ing mripat; yen sampeyan duwe model sing pas (sing ana ing kene Rikoooo, aku ora bakal ujar) babagan sing ala, lan sing asalé saka Aku minangka pilot, dudu moderator,) dheweke nangani kaya ngimpi;

Need aku ngomong? :)

Duwe Urip Ratu! (747 sing heh)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.217 detik
Basa