Basa

Topik-lambang penting OFX South America Evolution FSX & P3D

More
taun 2 9 months ago #559 by Ace9

Hi all,
Sawise mbayar ragad Jumbo kanggo ngundhuh "OFX Evolusi Amerika Kidul FSX & P3D"Aku prihatin kenapa Antivirus saya milih tandha virus lan ora ngidini aku mbukak file exe.

Avast laporan Win32: EVO-GEN

Sapa ngerti yen sawijining virus nyata?

akeh Thanks
-Rog

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 9 months ago #560 by Gh0stRider203

Rog, iku avast kang kanggo * ck. Makane aku metu nggunakake. Akeh banget positip salah. Aku wis digunakake rikoooo cukup kanggo sawetara wektu lan tau nandang gerah virus siji.

sampeyan apik kanggo pindhah :) Boten padha sumelang ing bab :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Ace9

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 9 months ago #562 by Dariussssss

weker palsu nang endi wae lol ...

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Ace9

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 9 months ago #566 by Ace9

Aku wis diinstal lan banjur kanggo Stanley (Falklands) iku padha karo sesawangan FTX Base, aku wis dicenthang config lan OFX Amérika Kidul ing sisih ndhuwur ing dhaftar prioritas karo mung Airport Langkawi ndhuwur iku. Apa ana aku ilang liwat lan ndhuwur proses installer exe, kayata setelan OFX config?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.173 detik
Basa