Basa

Topik-lambang Transat Air A321LR

More
1 taun 1 sasi kepungkur #565 by CSTT-CYYZ

Hello sing sing ora repaints? Kaya project-Airbus? Yen sampeyan wis sing A321LR NEO kelompok online dhingklik ayu utawa mung A321 normal, meci

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: SRSllcat

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 21 days ago #707 by reawin

Bonjouir

bisa ngirim kula berkas please =)
matur nuwun

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 16 days ago #708 by CSTT-CYYZ

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #718 by Corentin60

Ya aku konfirmasi 321LR mung kanggo 321Neo anyar, lan ora kanggo generasi sing luwih lawas saka 321

Nanging, 321LR mung nganggep yen 321Neo lan ora ana générasi saka 321

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: CSTT-CYYZ

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #721 by CSTT-CYYZ

thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #725 by Corentin60

Peta ora bisa ditampilake, sampeyan ora nemtokaké lokasi durung.
Sambutan sampeyan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.111 detik
Basa