Basa

Topik-lambang Pitakonan test A340 RTO lan geni

More
taun 2 5 months ago - taun 2 5 months ago #567 by Dariussssss

Sanadyan iki akèh taun, nanging isih nggegirisi.

Airbus A340 RTO tes sing rampung ala banget. Iku dipercaya yen kru penerbangan ora menehi sambutan, asap asap, lan banjur geni sing penting ing kabeh gear landing.



Mung ora bisa pracaya. : Ohmy:

Pangowahan pungkasan: 2 taun 5 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.475 detik
Basa