Basa

Topik-lambang AFG Caravelle Pitulung please

More
1 taun 5 sasi kepungkur - 1 taun 5 sasi kepungkur #568 by calypso999

Aku digunakake kanggo tresna kloter AFG Caravelle ing FS9.

Aku teka tengen situs lan kesawang Caravelle. Ora perlu ngomong, aku diundhuh lan diinstal ing FSX Uap ngendi aku duwe sawetara pesawat Komplek (PT Tu-154B2, DC-9, etc.).

Instalasi uga lunga lan aku enggal wis sing lawas panel Caravelle menowo dimuat.

Sejatine loro masalah sanadyan.

Mesin nolak kanggo miwiti lancar. Padha bakal tekan RPM tartamtu lan nalika aku mbukak wiwitan klep ing revs mung tetep ana. Ora wiwitan.

Aku ora bisa njaluk flaps kanggo bisa. Ana gerakan ing flaps ngukur lan ana gerakan ing flaps piyambak.

Aku bakal tenan ngucapke matur nuwun kanggo apa-apa / saran.

Ngrasa kaya masalah panel / ngukur kanggo kula. Wong liya ing Uap gadhah pengalaman padha please25?

John

Pangowahan pungkasan: 1 taun 5 sasi kapungkur dening calypso999.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.288 detik
Basa