Basa

Topik-lambang Pitakonan AFG Caravelle Pitulung please

More
taun 2 3 months ago - taun 2 3 months ago #568 by calypso999

Aku digunakake kanggo tresna kloter AFG Caravelle ing FS9.

I came across your site and spotted the Caravelle. Needless to say, I downloaded it and installed on FSX Steam where I have a number of complex aircraft ( PT Tu-154B2, DC-9, etc.).

Instalasi uga lunga lan aku enggal wis sing lawas panel Caravelle menowo dimuat.

Sejatine loro masalah sanadyan.

Mesin nolak kanggo miwiti lancar. Padha bakal tekan RPM tartamtu lan nalika aku mbukak wiwitan klep ing revs mung tetep ana. Ora wiwitan.

Aku ora bisa njaluk flaps kanggo bisa. Ana gerakan ing flaps ngukur lan ana gerakan ing flaps piyambak.

Aku bakal tenan ngucapke matur nuwun kanggo apa-apa / saran.

Ngrasa kaya masalah panel / ngukur kanggo kula. Wong liya ing Uap gadhah pengalaman padha please25?

John

Pangowahan pungkasan: 2 taun 3 sasi kapungkur dening calypso999.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.210 detik
Basa