Basa

Topik-lambang pesawat klasik

More
1 taun 3 sasi kepungkur #570 by harrislarry1946

Salam ................. sing wis tau panginten saka nggawe DC8 download ??

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #571 by Gh0stRider203

saiki sing bakal kepenak. Ana ana sawetara metu ana, loro freeware lan payware nanging yeah siji saka Rikoooo bakal becik


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #573 by harrislarry1946

Iku bakal utamané becik yen iki digawe karo karya sing radio kang.
Aku paling kloter ing FS2004 ing kahanan IFR lan tresna versi prayaan 757 nanging
sampeyan ora bisa nyetel radio kanggo ngarep ing Vor utawa ILS ..... lottta apik sing ora.
Yen padha gawe DC8 iku bakal becik kanggo duwe versi dowo.
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #578 by Gh0stRider203

Aku kathah apa barang dawa-ngusungi aku mung apa IFR ing njupuk-mati / kebangkrutan Yen aku kudu. Aku ora duwe wektu kanggo njagong ATC monitor. Ora kanggo sebutno sawetara penerbangan Kula njaluk rampung sewengi lan aku kinda seneng bab iki dikenal minangka turu saiki lan banjur lol :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.141 detik
Basa