Basa

Topik-lambang Rikoooo A380 nabrak P3D v3.4

More
1 taun 1 sasi kepungkur #572 by acccro14

Hello everyone,

Aku duwe masalah karo Rikoooo A380. Unfortunatly, nalika mindhah kamera kanthi cepet, P3D mandheg respon. Sing ora kelakon karo pesawat. Wong liya karo masalah iki?
Thanks,
Ora Ana

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #579 by Gh0stRider203

Aku wis ora mibur a crashbus ing Gusti Allah mirsa carane dawa, supaya Aku ora bisa kanggo akeh ing. Mugi wong ora teka bebarengan bisa sing. Plus sistem ora koyone persis kaya P3D lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.385 detik
Basa