Basa

Topik-lambang IL 76 MD dening Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban

More
1 taun 1 sasi kepungkur #574 by cruga

Hi everyone
Aku saka Italia lan Aku anyar, kene
Aku diundhuh sawetara saka addons saka Rikoooo lan aku disenengi kualitas pilihan antarane atusan addons situs iki iya.
download pungkasan iku anyar IL 76 dening Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban.
Aku rase iku a addon gedhe, nanging aku ora bisa kanggo verifikasi.
Susah fs2004 sandi warns masalah karo sawetara file sinambi miwiti lan kacilakan ing loading pesawat.
Masalah misale jek related kanggo sing file ing folder Model karo karakter Sirilik ing jeneng.
Ora sopo wae kagungan masalah padha lan ngerti jenis solusi?
Thanks sapa bisa bantuan kula utawa menehi sawetara saran ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #575 by Dariussssss

Aku masalah padha karo nalika aku iki nggunakake FS2004.Without wong saka Rusia kanggo nerjemahake, aku ora mikir ana cara kanggo nggunakake.

Kerjane ing FSX, nanging ora ana cara kanggo nggunakake ...

Iku bisa uga ora cantik nanging, nganti sawetara iku ditanggulangi, mung mbusak iku. Padha karo kabeh pesawat Russian ... saben bab siji iku ing Rusia. . .

Regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: cruga

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #576 by Gh0stRider203

Yen kowe njaluk Me gambar, aku uga bisa golek wong kanggo nerjemahake.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: cruga

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #577 by cruga

Matur nuwun Dariussssss lan Gh0stRider203

Bener nalika fs2004 wiwit, ngandika sing ora bisa mbukak file sing (migunakake ??? tinimbang karakter Sirilik)
Lan nalika aku nyoba kanggo loadthe pesawat, fs warns kesalahan padha lan banjur nabrak.
Iku misale jek ora bisa nangani correcty file sing. Uga amarga karakter digunakake ing jeneng sing.
Aku sing penulis kudu ngganti jeneng wong file lan bener accordling berkas .mdl.
Oalah aku bakal nyoba kanggo nggawe gambar (utawa laporan pesen kesalahan pas) lan nyiapake dhaptar sing file (gadah karakter Sirilik bisa disalin)

Aku bakal gawe rauh

Thanks maneh

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.106 detik
Basa