Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Airbus A320 F.Dore Megapack taun 3 2 months ago #583

Hallo sederek.

Nalika aku ngemot pesawat iki ing omahku FSX, pesawat ora ana ing negara "kadhemen lan peteng", kayata sing kudu, sing ndadékaké akèh kesalahan lan masalah mesin later.both bisa diganti manèh.

Nalika aku nemokake sawetara cara kanggo mbalekake pesawat, kerjane kaya .... arep dadi gagasan, kenapa wis kedadeyan?

Thanks.

Regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Owahi pungkasan: dening Dariussssss.
  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.369 detik