Basa

Topik-lambang Pitakonan Airbus A320 F.Dore Megapack

More
1 taun 11 sasi kepungkur - 1 taun 11 sasi kepungkur #583 by Dariussssss

Hallo sederek.

Nalika mbukak pesawat iki ing FSX, pesawat ora ana ing negara "kadhemen lan peteng", amarga mesthine, sing ndadékaké akèh kasalahan lan masalah mesin later.both bisa diganti manèh.

Nalika aku nemokake sawetara cara kanggo mulihake pesawat, kerjane kaya .... arep dadi gagasan, kenapa wis kedadeyan?

Thanks.

Regards.

Pangowahan pungkasan: 1 taun 11 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.227 detik
Basa