Basa

Topik-lambang Airbus A320 F.Dore Megapack

More
1 taun 5 sasi kepungkur - 1 taun 5 sasi kepungkur #583 by Dariussssss

Hallo sederek.

Nalika mbukak pesawat iki ing FSX, pesawat ora ana ing negara "kadhemen lan peteng", amarga mesthine, sing ndadékaké akèh kasalahan lan masalah mesin later.both bisa diganti manèh.

Nalika aku nemokake sawetara cara kanggo mulihake pesawat, kerjane kaya .... arep dadi gagasan, kenapa wis kedadeyan?

Thanks.

Regards.

Pangowahan pungkasan: 1 taun 5 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.160 detik
Basa